Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.4 insignia 10.5 litre

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.4 insignia 10.5 litre

Merhaba arkadaşlar
    Kasım ayının son haftasında aldığım araç şuan 1600km'de ve göstergemde 10.5 lt yaktığını gösteriyor yani benzin aldığımda hesapladım km de 55 kuruş yakmış.
    Benmi araba kullanmayı bilmiyorum bu araçmı yüksek yakıyor
    Arabayı aşırı derece zorlamıyorum devir saatine dikkat ediyorum ama bir yerde bir sorun olamlı yada forumdaki arkadaşların dediği gibi aslan besleyen yemini düşünmez mantığımı var
    Özellikle 1.4 kullanıcalarından görüş ve değerli yorumlarını bekliyorum
    Herkese saygılar

Ynt: 1.4 insignia 10.5 litre

öncelikle hayırlı olsun aracını güzel tercih yapmıssınız opsiyon ve renk bakımından
    ortalamanız biraz daha kullanımda düşmeye başlayacaktır...
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

aracınız daha yeni 1600 km daha rodajı olmamış bi motor o yüzden 10,5 cok normal ben her depoyu fullediğimde sıfırlıyorum 1600 km rakkamı yanıltabilir sizi
      Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Benim ortalamam 11.3 şuan 600 km'deyim .Ama ben acımıyorum basıyorum valla.

1.4T INSIGNIA

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
          Merhaba arkadaşlar
          Kasım ayının son haftasında aldığım araç şuan 1600km'de ve göstergemde 10.5 lt yaktığını gösteriyor yani benzin aldığımda hesapladım km de 55 kuruş yakmış.
          Benmi araba kullanmayı bilmiyorum bu araçmı yüksek yakıyor
          Arabayı aşırı derece zorlamıyorum devir saatine dikkat ediyorum ama bir yerde bir sorun olamlı yada forumdaki arkadaşların dediği gibi aslan besleyen yemini düşünmez mantığımı var
          Özellikle 1.4 kullanıcalarından görüş ve değerli yorumlarını bekliyorum
          Herkese saygılar

Öncelikle hayırlı olsun arkadaşım
          Ekim ayının başında almış olduğum 1.4 aracım şu anda 9,5 ortalama gösteriyor.
          KM olarak 5100 km oldu yavaş yavaş ortalaman düşecektir.
          Şunu da unutma aracın fazla yakması senin sağ ayağınla çok bağlantılı ne kadar basarsan o kadar yakarsın.
          Yani herşey sağ ayakta bitiyor
          [center]
          İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Yorum

Yogun trafikte kullaniyosaniz normal
            2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

yokuş olan güzergahlarda çok gidiyorsanız bu ortalama normal, ben 1.6 dizel ile 7-8 litreleri görebiliyorum böyle durumda, her benzin aldığınızda sıfırlayın, ve aracı 1. ve 2. viteste çok tutmayın, motorda zaten küçük turbo var alt devirler güçlü, 2500 deviri geçmemeye özen gösterin, ama aracınız rodajda, biraz sert kullanmanız sizin açınızdan faydalı olur. sonra motor kapalı kalmasın

Yorum

Değerli yorumlarınız için teşekkürler
                Abi sağ ayağıma kıramp giriyor gaza basmamak için
                Ama ben bu aracı çok seviyorum sprint booster taktırdım araca kalkışta bukadarmı fark eder odak tarık beye teşekkür ediyorum ayrıca çift egsozumda araca renk kattı.
                Ne kadar yaksada araç güzel allah hepimize kazasız belasız sürüşler nasip etsin

Yorum

1.4 turbo icin sprint booster yorumlarinizi alabilirmiyiz
                  2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Çok normal başlarda benimde öyleydi.Ağustos ayı sonunda aldığım aracım şimdi 9000 kilometrede ve 9.4 lt/100km ortalama yakıt tüketimi var.Ankara trafiğinde daha fazla düşer mi? Sanmıyorum ) Ama d sınıfı bir araç için sanırım güzel ortalama. cool Bu arada hayırlı uğurlu olsun.
                    Insignia 1.4 Turbo Elegance

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
                      Yiğit kardeşim aracında yokda taktır inan ilk kalkıştaki hızı ve motor sesi beni çok mutlu ediyor

Yorum

amin kardeşim
                        allah hepimizi korusun
                        [center]
                        İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Yorum

1.4 T aracın yakıt tüketimi konusnda pek bir bilgim yok ama kendi aracımız 1.6 T dan bir örnek vermek istiyorum.Araç 21.800 km de 2010 model temmuz ayında ikinci periyodik bakımına girdi.Tekink verilerindeki şehir dışı 6 lt yi görmek çok zor.90 km/h hızda 6. viteste hız sabitleyiciyle düz yolda bazen görebiliyorum.Genelde 7 lt civarı gösteriyor anlık tüketimi hele klima da açıksa 8 lt den aşağı pek inmiyor.Şu an aracın ortalaması 9 lt de.Bu değerin içinde şehir içi de var şehir dışı da var ve de şehir içi gaza ayağımın ucuyla basıyorum ve 2000 devirde bir vites yükseltiyorum.O zaman anlık tüketim 17 lt lerden başalayarak 4-5-6 lt lere kadar inebiliyor şehir içi de ama bir dur kalk 1. ve 2. vites 22 lt lerden başlıyor yine.Şehir dışı da genelde 100-110 a sabitliyorum 7 lt den aşağı inmiyor 90 a sabitlersem 6-6.5 arada bir görünüyor hatta yolun eğimine göre 4.5-5 de görünüyor ama çok nadir.Sonuç olarak yakıt tüketiminiz zamanla düşecektir fakat yine de beklentiniz büyük olmasın derim.Birde aracı çok gaza basmadan kullanmayı disiplin haline getirmek çok önemli.Çünkü 2 km gaza az basarak gidin bir anlıkgaza gelip 2. viteste gaza yüklenirseniz bütün emeğiniz boşa gidiyor. Ve de şunu fark ettim gaza az basmayı o kadar benimsemişim ki arkadaşımın 1.3 cdti astra j sini sürdüm performansı hiç de kötü gelmedi bana insignia dan sonra.
                          İnsignia 1.6 Turbo edition elegance paket 17" jant teknik gri

Yorum

1.4 t düşündüğümden çok yakiyormus o zaman
                            2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film

Yorum

Simdi sadece buna bakarak 1.4 t cok yakiyomus demek yanlis olur benimde 4.7 yaktigim ortalamalrim var ve genel ortalamam 7,5-8 arasi kullanim tarzi cok onemli gazlayarak ve yogun trafikte kullanilirsa bu degerler normal
                              2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

İşleniyor...
                              X