Orjinal yazı sahibi: Wolverine
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Insignia'da beğenmediğiniz yönler nedir?
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Orjinal yazı sahibi: cagri View Post
Minder süngeri biraz serttir ama ergonomi olarak gayet iyi, bence başka araçların koltuğuna alışmışsınız yoksa gayet konforlu araba
2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi
Yorum
-
kesinlikle arka koltuk çok rahat. 3 kişi yolculuk ederken değil tabi. arka taraf net şekilde 2 kişi için tasarlanmış. ve çokta konforlu.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: BirFani View PostAynalarda sinyal olmaması, görüş açısının dar olması, otomatik kapanmaması. ( Stadart olmaması)
Viraj aydınlatma standart olmaması.
Android sistemli 7'' veya üzeri bilgi ekranlarının olmaması. ( Geri görüş kamerası vb )
Bu segmenteki bir araçta telefon tutacağı ile telefon navigasyonu ile gitmek bu araca yakışmıyor.
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Falcoon View Post
AndroidAuto veya Carplay mevcut. Tabi Eylül 2015 sonrası üretim ise.
Ancak 2013 sonrası çıkan makyajlı kasalarda standardı biraz yukarı çekebilirlerdi.
Aacın segmenti göz önüne alındığında bahsettiğim özellikler standart donanım olmasını isterdim.
Daha önce i20 aracımda bile o özelliklerin hepsi vardı.
Tabii i20, insignia ile aynı kefeye konulacak araç değil ama insan alışınca bazı özellikleri arıyor yine.
Subaru XV 1.6i Xtreme Benzin.
Yorum
-
Bugün başıma gelen bir olaydan ötürü kronik sorun olduğunu ögrendiğim turbo hortumu kopması (hatta bağlantı yerinden kırılması)
Ankarada aramadık özel servis, yetkili servis, çıkma parçacı (Yıldız sanayi) bırakmadım.
Ama parça yok.
Opel Türkiye'ye şikayette bulunmayı düşünüyorum.
Ankara Opel Garage Hakan abi sağolsun Kauçuk hortum ile bağlantı sağladı şimdilik öyle kullanıyorum.
Bu arada Aracım 2016 1.6 CDTI OPC Line
Yorum
-
Koltuk bakalitleri kalitesiz, zamanla çatlayıp kırılıyor.
Direksiyon simidi ne yazık ki soyuluyor.
Vites topuzu derisi de 4 yıl sonra çatladı.
Ön konsol yazın sıcak havalarda çıtırdıyor.
Özet olarak malesef bazı komponentlerde kalite problemi mevcut.Hayatta en hakiki mürşit ilimdir !
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Benim gördüğüm problemler,
Özellikle Çakıllı il - ilçe bağlantı yolları
Vites çevresi ve arka havalandırma kanalından gelen tıkırtı ve cızırtılar
Cosmo paketteki makam perdelerinin kapalı konumdayken resmen saz çalması.
Arka koltuk şase bağlantı pimlerinin enteresan şekilde kırılabilmesi
Arka bagaj içi halıflex kaplamanın çok fazla topaklanması ( kullanılan halı kalitesi çok iyi değil ).
Kapı içi ceplerinin kaplamasız olması ( en azından ön olmalıydı ).
Motorun bazı kronik sorunları olması ( Külbütör kapak contası yağ kaçakları v.b )
Bunlar haricinde çok kafaya takacak bir sıkıntı yaşamadım. sonuçta 2. el aldığım bir araç ve benden önce ki hor kullanıma bağlı bazı deformeler mevcut.
90 bin km de vites topuzu ve direksiyon derisi aşınması gibi. Normalde bir toyota direksiyonu bu şekilde 90 binde falan soyulmaz.
Yorum
-
Bende hortlatayım. Bu foruma ilk insigniamı 2010’da sıfır olarak alıp katılmıştım, tabii o zamanlar araç model marka tecrübe olmadığından insignia bana kusursuz gelmişti karşılaştıracak bir tecrübem olmadığından. Bu süre zarfında premium sınıf araçlarda kullanıp 3’üncü insigniamı aldım ve sonunda eksikleri daha iyi görebiliyorum
iç hacim darlığı ve görüş açıları (sınıf ve dizayn ile ilgili)
paralelde B8 2016 1.4 TSI passat kullanıcısıyım
kolçağın çok kötü dizaynı, açıp kapamak bişey almak eziyet
Trim sesleri A2 kasada göstergelerden , arka perdelerden vs gelen trim sesleri aşırı
Şanzımanın ağır performansı
Yakıt tüketimi
Süspansiyon sertliği (ama bunun artısı inanılmaz bir yol tutuş getiriyor????♂️)
Birde multimedya ekran hassasiyeti ile düğmelerin yerinin ergonomik olmaması vites yanında bir joystick şart mesela
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Geçen akşam ilginç bir olay yaşadım. İnsignia’nın (2015 136ps) 4 kapısı, 2 aynası ve 4 camı kendiliğinden açılmış. Komşu sabah söyledi. Gidip baktık. Sonra kapattık. Şu an problem yok., ama neden böyle bir durum oldu? Başka arkadaşlardan bu durumla karşılaşan var mı acaba?
Yorum
Yorum