Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Benzin tasarruf mıknatısı işe yarıyor mu?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Benzin tasarruf mıknatısı işe yarıyor mu?

Herkese Merhabalar,

Ben aranıza yeni katıldım aracım insignia 1.6 T cosmo. Bilen ve uygulamış olan arkadaşlara bir sorum olacak. Benzin tasarrufu sağladığı söylenen araca benzin enjeksiyon borusunun etrafına takılan mıknatısın araç yakıt tüketimine bir etkisi oluyor mu acaba? Etraftan duydumuz bilgiler değilde bizzat yaşamış tecrübe etmiş arkadaşlar yorum yapabilirlerse çok sevinirim.

Teşekkürler...

Ynt: Benzin tasarruf mıknatısı işe yarıyor mu?

forumda daha öncede konusulmustu bu konu deniyen arkadaslar varmı bilmiyorum ama işe yaramadığını duymustum...
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Ahhh ahhh mıknatısla olsaydı bu isler emin olun motorun butun yerini mıknatıs la kaplarlardı haha
      Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

+1500
        Orjinal yazı sahibi: emrezxr
        Ahhh ahhh mıknatısla olsaydı bu isler emin olun motorun butun yerini mıknatıs la kaplarlardı haha

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
        17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
        35GB5825  A Rh+

Yorum

İşleniyor...
        X