bu insigniaları satmak bu kadar zormu? varmı aranizda "ben cabucak sattım" diyebilen? (Almayı düşündüğüm bir araç ama bu satma zorlugu beni düsündürüyor)
istenilen fiyatla ve piyasayla alakalı. çok çabuk satan arkadaşlarda oldu. kısmet yani.
Istedigim belli bir fiyat yok..aracin garantisi devam ediyor ve arac 33 binde( dolu bir arac ) ve araci 66bin tlye aldim piyasasi nedir hic blmiyorum fakat bu aydan sonra artik uzun yol yapacagiz ( isler geregi ) benzinli bi arac mantiksiz olur , satiyor olmamizin sebebide budur
Dizel otomatik istiyorsaniz
İnsignia 2.0 CDTI 130 hp otomatik de alternatif olabilir
MTV disinda anahtar teslim fiyati passat 1.6 tDi otomatik ile yakindir
Arabayi aldiginiz Bayiye takasa gidiP sizinkini 55 saymalarini isteyin
Musteri Sadakat programi Dahilinde size cok iyi teklif yaPmalarini bekliyorum
bir galeri 40bin verdi yazmak istedim , şaşırmış bunlar.
bu daha başlangıç malesef dediğiniz gibi ölücü millet.
hafif hasarı var ya da boya var deyince sanki arabanın pert kaydı var diyoruz.
millet koparmacı olmuş tabiri caizse.
nacizane tavsiyem galerilerin kapısına bile uğramayın.
Başımdan geçtiği için yazıyorum baştan söyleyeyim yanlış anlaşılmasın.Galericiler ve alacağınız aracın bayisi hangisi olursa olsun hepsi aynı mantıkla galeri gözüyle bakıyorlar.Mantıken baktığınızda bayi size bir araba satıyor ve aldığı arabayı bir an önce elinden çıkarmak için sizden ölü fiyata alıyor ve piyasanın altında satarak elinden hızlıca çıkarıyor.
Asıl konu ise aracınızın Opel İnsignia olması.Ekim ayında bende 2011 cosmo orj.navigasyonlu ve daha 19.000 km'de kazasız belasız ve sorunsuz aracımı 51.250 TL ye iki ayda sattım.İlanı ilk verdiğim günden satana kadar geçen sürede sadece alan kişi 51.250 verdi oda zorla.Arayan herkes sanki anlaşmış gibi 50.000 nin üzerinde veren olmadı.Şunu söylemeliyim ki çok arabaya bindim (Vw,Honda,Peugeot) ama İnsignia'nın yerini hiçbir arabaya değişmem gerçekten süper bir araç araç için kötü bir şey söyleyen ya yalan söylüyor yada hiçbir şey bilmiyor.Ama satmaya gelince piyasası çok kötü.Bunun en büyük nedeni Opel'in satış politikası ve sorumsuzluğu olarak düşünüyorum.
Allah yardımcınız olsun.İnşallah en kısa sürede istediğiniz rakama satarsınız...
bu daha başlangıç malesef dediğiniz gibi ölücü millet.
hafif hasarı var ya da boya var deyince sanki arabanın pert kaydı var diyoruz.
millet koparmacı olmuş tabiri caizse.
nacizane tavsiyem galerilerin kapısına bile uğramayın.
teşekkür ediyorum bu konuyu dikkate alıp galericilerden bir adım daha uzak duracağım , zaten aracı o fiyatlara asla ama asla vermem
Orjinal yazı sahibi: GÖKYAR
Orjinal yazı sahibi: Darxoul
Başımdan geçtiği için yazıyorum baştan söyleyeyim yanlış anlaşılmasın.Galericiler ve alacağınız aracın bayisi hangisi olursa olsun hepsi aynı mantıkla galeri gözüyle bakıyorlar.Mantıken baktığınızda bayi size bir araba satıyor ve aldığı arabayı bir an önce elinden çıkarmak için sizden ölü fiyata alıyor ve piyasanın altında satarak elinden hızlıca çıkarıyor.
Asıl konu ise aracınızın Opel İnsignia olması.Ekim ayında bende 2011 cosmo orj.navigasyonlu ve daha 19.000 km'de kazasız belasız ve sorunsuz aracımı 51.250 TL ye iki ayda sattım.İlanı ilk verdiğim günden satana kadar geçen sürede sadece alan kişi 51.250 verdi oda zorla.Arayan herkes sanki anlaşmış gibi 50.000 nin üzerinde veren olmadı.Şunu söylemeliyim ki çok arabaya bindim (Vw,Honda,Peugeot) ama İnsignia'nın yerini hiçbir arabaya değişmem gerçekten süper bir araç araç için kötü bir şey söyleyen ya yalan söylüyor yada hiçbir şey bilmiyor.Ama satmaya gelince piyasası çok kötü.Bunun en büyük nedeni Opel'in satış politikası ve sorumsuzluğu olarak düşünüyorum.
Allah yardımcınız olsun.İnşallah en kısa sürede istediğiniz rakama satarsınız...
gerçekten zor bir durum , bakalım yani ben de bir çok araca bakıyorum bizim araçla eş değer sınıfta olan , ama hep gözüm insignianın bir köşesini arıyor , bakalım belki yine aynı aracın dizelini alabiliriz
Walla zor iş, siz ne kadar da kaza fotolarını gösterseniz dediğiniz gbi kazalar ne kadar hafif olsa da 2 değişen kapı demek değerin bayaa düşmesi demek.
Galeri ve yetkili servisler maalesef araçları ölü parasına alıyorlar. Sonra aldıklarını üzerine 5-10 ekleyip 2.elde öyle satıyorlar. Eğer aracınızın aklınızdaki rakama satılmasını istiyorsanız bence ne galeriye verin ne de yetkili servise. En iyisi kendiniz satmanız olacak.
Eder fiyata gelince, benzer satış sitelerinden aracınızın özelliklerini taşıyan dier araçların fiyat aralığını kolayca çıkarabilirsiniz. Buna göre bir fiyat belirleyin. Ama maalesef yukarıda dediğim gibi aracınız ne kadar sorunsuz da olsa beahsedilen değişenler fiyatı biraz indirecektir. Çok ölü olmadıı sürece bunu da doğal karşılamak lazım. Sonuçta aynı özellikli ve aynı fiyatlı 2 araç yan yana geldiinde herkes daha sorunsuz olnaını tercih etmek ister
Yorum