Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aracı satacağız ama...( 1.6 T cosmo )

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Aracı satacağız ama...( 1.6 T cosmo )

Merhaba arkadaşlar 2011 yılının ilk trafiğe çıkan insignialarından bir tanesini almıştık..

araç 33 binde

beyaz , 1.6 turbo cosmo , 19 inc jant , orijinal navigasyon , sunroof ve yarı deri koltuklar var..

bakımları ( 2 tane bakımı yapıldı ) opel gedizlerde yapıldı.

araç 2 defa kaza geçirdi , aslında ikiside yavaş hızlarda gerçekleşen kazalardı..

bir tanesinde babam sola doğru sokağa dönerken aynı anda bir tane traktörün geri geri gelmesi sonucu traktörün sivri köşesi kapıyı çizdi ( 2 parmak yarık ) , opel gedizler solarka kapıyı değiştirdi..

dün gecede ben sola dönerken yanımdaki aracın farlarının yanık olmamasından dolayı ve eski Renault araç olmasından dolayı benim sol arka ve ön kapıyı tamponundan çıkmış olan demirle bir parçayla yardı ( opel gedizler 2 kapıyıda değiştirmekten yana )

evet sol taraftaki kapılarla bi alıp veremediğimiz var ve iki kazada ancak 10-20 km hızlarla oldu..

şimdi babam dizel bir araba almak için niyetlendi ( zaten 2-3 aydır kafasında passat dizeller vardı )

sizce bu iki kazadan dolayı aracım piyasada hangi fiyat aralığında olur ?
    Hırs ile azim aynı şey değildir.

Ynt: Aracı satacağız ama...( 1.6 T cosmo )

Bana kalsa çizikmiş değişenmiş cokta önemli değil kaportada abes bir görüntü olmasın parçalar orjinal olsun yeter sonuçta keyfe keder body kit takmalar tampon değişmeler oluyor arabanın motor ve yürür aksamında sıkıntı yoksa tamamdır
    Ama piyasa çok acımasız ufak bi değişikliğe çiziğe araba takla atmış muamelesi yapan var
    Ucuza bırakma derim
    2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film

Yorum

Aslında niyetimiz aracı takasa vermek , aracın bütün servis bakımı ve değişimleri yetkili serviste olduğu için içimiz o konuda biraz rahat..bir de yüksek süratli kazalarda değildi aracın başka bir yerinde başka bir sorun çıkmaz ondan eminiz..genelde babam kullanır arabayı ve aracı ben 2 senede ancak 6-7 kere zorlamışımdır ( 220lere kadar ) onun haricinde babam tin tin gider ..şimdi kendis uzun yol yapacağından bu bize yakıt bakımından maliyetli olur diye dizel bakıyoruz ( çok büyük ihtimalle passat alacağız ) bakalım neler olacak..

Yorum

manuel vites düsünüyorsaniz ben kesinlikle passat degil mondeo derim. titanium 1.6 tdci. yada biraz daha sabredip yeni kasasini bekleyin. yok böyle bir araba. bu arada kafanizda bir fiyat belirledinizmi?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: metal
          manuel vites düsünüyorsaniz ben kesinlikle passat degil mondeo derim. titanium 1.6 tdci. yada biraz daha sabredip yeni kasasini bekleyin. yok böyle bir araba. bu arada kafanizda bir fiyat belirledinizmi?
          bende yeni mondeo için çok sabırsızlanıyorum ama fiyatları konusunda pek heveslenmek istemiyorum , tahminlerden yüksek olucak sanki
          www.facebook.com/mstfkls

Yorum

kafamda bir fiyat belirlemedim , aracı alırken 66bin tl ödeyip almıştık 33bin kmde ve üstte yazdığım özelliklerde..şimdi bu aracın fiyatı ne eder ya da takasda kaça gider bir bilgim yok..sizden yardım almak istedim..yeni mondeoar hakkında bir bilgim yok ve şimdi internetten araştıracağım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Darxoul
              kafamda bir fiyat belirlemedim , aracı alırken 66bin tl ödeyip almıştık 33bin kmde ve üstte yazdığım özelliklerde..şimdi bu aracın fiyatı ne eder ya da takasda kaça gider bir bilgim yok..sizden yardım almak istedim..yeni mondeoar hakkında bir bilgim yok ve şimdi internetten araştıracağım
              55 binin altına gitmez bence...
              Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

aracınız masallah gercekten dolu bir araç. yalniz aracin garantisi bitti yada bitmek üzere sanirim. ayrica kapıların değişmiş olması ne yazikki ölücüleri toplayacaktir başınıza.. sahibinden'de 2012 sport tourer cosmoyu sadece yaninda boya var diye 48e satiyolar. bizim insanlarimiz piyasayi kendileri dusuruyorlar! hayirli satislar dilerim. satinca sonucu buraya yazarsaniz memnun oluruz.

Yorum

Bencede 55 alti olmaz
                  1.6 turbo220 hp 360 tork 

Yorum

Yeni mondeo da cok yakisikli namissiz araba ama pahalidir
                    1.6 turbo220 hp 360 tork 

Yorum

aracınız masallah gercekten dolu bir araç. yalniz aracin garantisi bitti yada bitmek üzere sanirim. ayrica kapıların değişmiş olması ne yazikki ölücüleri toplayacaktir başınıza.. sahibinden'de 2012 sport tourer cosmoyu sadece yaninda boya var diye 48e satiyolar. bizim insanlarimiz piyasayi kendileri dusuruyorlar! hayirli satislar dilerim. satinca sonucu buraya yazarsaniz memnun oluruz.
                      değeri bir miktar düşecektir bundan eminim ama kesinlikle ölü bir fiyata satma taraftarı değilim , gerekirse yeni arabayı alırım insignia'yı garajda yatırırım , çünkü iki kazanında fotoğrafları var ikiside çok komik kazalar..kasanın başka bir yerine zarar gelmediği için bakalım sonuç ne olacak bekleyip göreceğim..takas olarak iyi fiyat önerirlerse o zaman takasada gidebilirim

Yorum

öncelikle geçmiş olsun. benim aracımda da sunroof ve flexride şase var. bende de bir kaç ufak kaza oldu ama karportada boya ya da değişen olmadı. tamponlarda çizik sebebiyle boya ve farın kırılması sebebiyle far değişti, ön tampon boyandı. 2010 model aracım. alırken 64.000 lira vermiştim. eylül ayında satışa çıkardım. hala satışta. umarım siz benden daha şanslı olursunuz. fiyat konusunda umarım istediğinize ulaşırsınız ama çok enteresan teklifler sizi bekliyor. moralinizi bozmayın. allah gönlünüze göre versin.
                        Renault!!!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Av.OCAL
                          öncelikle geçmiş olsun. benim aracımda da sunroof ve flexride şase var. bende de bir kaç ufak kaza oldu ama karportada boya ya da değişen olmadı. tamponlarda çizik sebebiyle boya ve farın kırılması sebebiyle far değişti, ön tampon boyandı. 2010 model aracım. alırken 64.000 lira vermiştim. eylül ayında satışa çıkardım. hala satışta. umarım siz benden daha şanslı olursunuz. fiyat konusunda umarım istediğinize ulaşırsınız ama çok enteresan teklifler sizi bekliyor. moralinizi bozmayın. allah gönlünüze göre versin.
                          öncelikle yazı için teşekkür ediyorum

daha önce internet üzerinden hiç araba satmadık , hep aldığımız araçları bir üst araçlarla değiştirirken bayi ile takasa gitmek oldu..aslında yine aynı şeyi düşünüyorum..çünkü internet üzerinden bir kere ev satmaya kalkmaya ( İstanbul'un göbeğindeki evimizi ) adamın birisi eve eş değer gelecek şekilde koyun teklif etti o gün lanet olsun dedim kaldırdım ilanı..komik teklifleri o yüzden az çok biliyorum

Yorum

aracınıza ne kadar istiyordunuz?

Yorum

bu insigniaları satmak bu kadar zormu? varmı aranizda "ben cabucak sattım" diyebilen? (Almayı düşündüğüm bir araç ama bu satma zorlugu beni düsündürüyor)

Yorum

İşleniyor...
                              X