elektronik el freni çekili iken , manuel olarak el frenini indirmeyi unutunca ,harekete zorladığımızda kendiliğinden birakıyor , bu zorlama normalmi , yoksa bir özellikmi dir?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
insignia elekronik el freni
Collapse
X
-
Ynt: insignia elekronik el freni
ben bu aracı aldığımdan beri başka bir araca binince el frenini indirmeyi unutuyorum. bence çok güzel bir özellik. hatta ben ne olur ne olmaz diye çok dik rampalarda el frenini çekiyorum bazan. nasıl olsa kendisi atıyor diye.
yani kısaca şöyle desek: normal bir özellikMEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!
Yorum
-
Hernekadar özellik olsada, sistem elektronik olduğu için unutmadığınız sürece el frenini harekete geçmeden evel, manuel olarak el ile indirmenizi tavsiye ederim.*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg
BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp
Yorum
-
bende genellikle indirmiyorum bıraz gaz verıp arkasını ındırıyor sonra salıyor aracı ama el frenı sonucta bır tel oldugu ıcın o ilkinmee sırasında hasar olabılır dıye dusunuyorumBayrağı Bayrak yapan, üstündeki kandır.Toprak; eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR !!!
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: şahindenemedim ama araç hareket halindeyken yanlışlıkla elimiz dokunsa , devreye girmiyor o zaman
test etmek istersenizde arkaniz bosken yapin 50-60 km hizla giderken deneye bilirsiniz yuksek hizlardada ise yariyor ama gereknedikce denemeyin
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: burak.Ben denedim fatih abinin dediği gibi çekili tutunca bırakmıyo
Seyir halindeyken çekince bütün tekerler frenliyo
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Aylar önce arabayı ilk aldığımız zamanlarda
Bi yerde okumuştumşoföre bişey olursa yolcu el freni yardımıyla arabayı durdurabilir diye.Denedim tüm tekerler çok sert frenliyo 5 km mi ne hıza düşünce kaçtı unuttum yanlızca arkalar tutuyor el freni devreye giriyo.
El frenini çekili tutma mevzusuda kitaptada yazıyor zaten2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film
Yorum
Yorum