Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia elekronik el freni

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• insignia elekronik el freni

elektronik el freni çekili iken , manuel olarak el frenini indirmeyi unutunca ,harekete zorladığımızda kendiliğinden birakıyor , bu zorlama normalmi , yoksa bir özellikmi dir?
    2012 İnsignia 1.4 turbo edition elegance+beyaz

Ynt: insignia elekronik el freni

bu bir özelliktir...
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

ben bu aracı aldığımdan beri başka bir araca binince el frenini indirmeyi unutuyorum. bence çok güzel bir özellik. hatta ben ne olur ne olmaz diye çok dik rampalarda el frenini çekiyorum bazan. nasıl olsa kendisi atıyor diye.

yani kısaca şöyle desek: normal bir özellik
      MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Hernekadar özellik olsada, sistem elektronik olduğu için unutmadığınız sürece el frenini harekete geçmeden evel, manuel olarak el ile indirmenizi tavsiye ederim.
        *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

bişey olmaz heralde özellik sonuçta ama biraz zorlanıyo gibi bırakıyo
          2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film

Yorum

zorlamamakta fayda var. aksi bir durumda kullanıcısı hatası diye yetkili servislerle uğraşmayalım

Yorum

ben zorlanacağını düşünmüyorum, nitekim aracı boşa alıp debriyajdan çekip gaza bastığınızda da el freni iniyor aracın debriyajıyla gazında bir sensör var. otomatiklerde nasıl bilmiyorum

Yorum

lastik yapkmaya izin yok yani )))

Yorum

denemedim ama araç hareket halindeyken yanlışlıkla elimiz dokunsa , devreye girmiyor o zaman
                  2012 İnsignia 1.4 turbo edition elegance+beyaz

Yorum

bende genellikle indirmiyorum bıraz gaz verıp arkasını ındırıyor sonra salıyor aracı ama el frenı sonucta bır tel oldugu ıcın o ilkinmee sırasında hasar olabılır dıye dusunuyorum
                    Bayrağı Bayrak yapan, üstündeki kandır.Toprak; eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR !!!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: şahin
                      denemedim ama araç hareket halindeyken yanlışlıkla elimiz dokunsa , devreye girmiyor o zaman
                      hareket halinde iken el frenini ceker ve birakmazsaniz aracin guvenlik fren sistemi devreye girer v 4 tekeri birden frenliyerek en kisa mesafede durmanizi saglar

test etmek istersenizde arkaniz bosken yapin 50-60 km hizla giderken deneye bilirsiniz yuksek hizlardada ise yariyor ama gereknedikce denemeyin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

tekerde yakabılırsınız sanırım cekılı tutun bırakmıyor

Yorum

Ben denedim fatih abinin dediği gibi çekili tutunca bırakmıyo
                          Seyir halindeyken çekince bütün tekerler frenliyo
                          2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film

Yorum

Orjinal yazı sahibi: burak.
                            Ben denedim fatih abinin dediği gibi çekili tutunca bırakmıyo
                            Seyir halindeyken çekince bütün tekerler frenliyo
                            Ne zaman Denedin ?

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Aylar önce arabayı ilk aldığımız zamanlarda
                              Bi yerde okumuştumşoföre bişey olursa yolcu el freni yardımıyla arabayı durdurabilir diye.Denedim tüm tekerler çok sert frenliyo 5 km mi ne hıza düşünce kaçtı unuttum yanlızca arkalar tutuyor el freni devreye giriyo.
                              El frenini çekili tutma mevzusuda kitaptada yazıyor zaten

Yorum

İşleniyor...
                              X