Arkadslar merhaba bi konuyu size danışmak istedim iki buçuk yıldır ıphone 4 kullanıyorum sıkıldım ama karar veremedim gecen ay Hanım'a s3 aldım tmm guzel telefon ama ıphone hastalık sanki aklım 5 e gidiyor mantığım s3 diyor öbür yanım opc kaplan diş diyor anlamadım maad
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
S3 mü ıphone 5 mi ??
Collapse
X
-
Ynt: S3 mü ıphone 5 mi ??
Orjinal yazı sahibi: Sefa3434Arkadslar merhaba bi konuyu size danışmak istedim iki buçuk yıldır ıphone 4 kullanıyorum sıkıldım ama karar veremedim gecen ay Hanım'a s3 aldım tmm guzel telefon ama ıphone hastalık sanki aklım 5 e gidiyor mantığım s3 diyor öbür yanım opc kaplan diş diyor anlamadım maad
kaplan dişe gelince bence yaptırBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
-
vay be.. benle tamamen aynı düşünce ve soru işaretlerine sahip bir kişi daha*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg
BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp
Yorum
-
İphone 5 in havası hiçbirşey yok cok estetik ince zarif bir telefon s3 kaba geliyor bna açıkcası fonksyonellik s3 te daha önde ama arada ciddi anlamda parça kalitesi olduğunu düşünüyorum kız arkadaşımın s3 unu duşurmuştum dokunmatigi bozulmuştu 375 tl vermiştim abartılı bir durum degildi 1.5 sene iPhone 4 kullandım canını okudum resmen ama hiçbirşey olmadı sapa sağlam sattım iPhone bambaşka ben zevkle kullanıyorum aradaki farkı vermeye deger bence.2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
Gerçek pilot
Yorum
-
iphone 5 iyi telefon ama performansta s3 tabiki önde bence bi htc one x ede bi bak derim
al buda kıyaslaması
http://kiyas.la/cep-telefonu/karsila...0-Galaxy-S-III2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ygtylmzabi iphone 4ten 5e yada s3e geçince pek bi değişen bişey olmucakama kaplan diş yaptırdıgında arabayı her gördüğünde için titricek kalbin çarpcak
bence kaplan diş
)
F30 Sport+
Yorum
Yorum