Duyuru

Collapse
No announcement yet.

S3 mü ıphone 5 mi ??

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: S3 mü ıphone 5 mi ??

iphone 5 yada S3 ü almadan önce bence ihtiyacınıza göre karar verin, S3 multimedia özelliği daha fazla olan android kullanıyor, android arayüzü ios a göre çok daha karışık ve teferruatlı gelebilir, ama dediğim gibi bilişim sektörü ile çok uğraşıyor mail trafiği veya bir çok mobil programı kullanıyorsanız S3 (adroid) ama yok ben daha sade ve oyun ağırlıklı kullanıyorum derseniz iphone 5

Bu arada İphone 5 de kullanılan kasa malzemesi hafif olması için çok ince bir malzemeden yapıldı buda şuanda bir çok kullanıcının arka cebinde özellikle dar kod gibi düşünelim oturduğunuzda yamulma yapıyor buna benzer bir çok örnek var ha iphone 5 alacaksanız biraz daha bekleyin 5s i bir iki aya piyasaya sürerler.

Yorum

Saolun arkadaslar karar verıldi 5s i beklicem yazada kaplan diş inş.

Yorum

Ahmet gel beraber yaptıralım kaplanı grup indirimi yaparız Yada öğrenci arkadaslar gelsin öğrenci indirimi daha çok olur ihihi

Yorum

lc l9 yadanexus
          2011 1.6t opc orjinal 20inc jant spor deri koltuk

Yorum

İyiymiş benim iphone5 i satıp o paraylada kaplandiş yaptırayım o zaman

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
            Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Galaxy Note II gerisi yalan

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
              17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
              35GB5825  A Rh+

Yorum

Iphone 5S temmuz aylarında gelecek bilginize. birde şöyle bir ilan atayım belkı yardımcı olmuş olurum http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...6805645/detay/

**birde 5s te en fazla ne gelebilir ki
                Bayrağı Bayrak yapan, üstündeki kandır.Toprak; eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR !!!

Yorum

Tabiki sadece ıphone 5 le kaplandiş yapılmıyor bizde biliyoruz...2000 nin üstüne bi 2000 daha koyarsak pasa gibi yaptırırız

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                    Olaya farklı bı bakış açısı; HTC OneX+ ya da experia Z ne ya bı iPhone ve Samsung mu var bu piyasada

Edit: bu arada 5000'inci mesajımı buraya attım herkese benden çaaaaaaayyy
                    Ömer Abi Xperia Z tablet telefon olduğu için o Note II nin kulvarına giriyor, ayrıca Türkiyeye gelmesi Mart'ı bulacakmış. Sony Centerda yetkili söyledi. Ama yiğidi öldür hakkını yeme cidden çok iyi telefon, ama sony yine batarya yapmayı becerememiş, Note II bataryada nerdeyse ikiye katlıyor Xperia Z'yi..

Sefa abi fikrime gelecek olursan, Aklım S3 diyor Kalbim Iphone 5 abi, çünki 5 uzun yıllar götürür bence. Aynı Iphone 3GS gibi.. Kağıt üzerinde S3 daha iyi, batarya kapasitesi daha yüksek, o ayrı.. Biraz beklerim dersen Note II ile Xperia Zyi kıyasla derim. Almayacaksan zevkler ve renkler tartışılmaz. Fakat Sony bu sefer hem ram hem işlemciyle bombayı patlatmış. Ekranı da 1080x1920 Bravia 2 Engine'la desteklemiş. Kesinlikle piyasa üzerindeki en iyi ekran. IPhone ve Ipad'dan bile.. Emin olabilirsiniz..
                    Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

her ikisininde özellikleri birebir nerdeyse aynı ama bence İphone

nedenmi samsung s3 çıkalı 1 sene olmadı ama fiyatı 1300 lerde

iphone 4s ise çıkalı 1 seneyi geçti ama sıfırı dahi s3ten pahalı

ürünü satmak istediğinizde değer kaybetmez ama samsungda yada diğer markalarda

durum böle değil fiyat olarak çabuk değer kaybediyor.
                      Tolga Nikel - İzmir/Muğla
                      Opel Corsa D 1.4 100 Hp Color Edition 2011
                      tolganikel@msn.com

Yorum

Ben sensation xe kullanıyorum tavsiye ederim ama iphone 5 s3 falan derken klasman farkı oluyo ha ze nin işlemcisi daha hızlı o ayrı
                        2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film

Yorum

S3 al derim ben kullanıyorum daha sağlam daha çok özelliği var ...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: _ToLGa_
                            işlevsellik önemliyse s3
                            +11111

Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Ewt s3 ün daha cok ozelliği var ama ıphone hastalık neyse bekleyelim bakalım 5s i ona gore karar vericez artık

Yorum

İşleniyor...
                              X