Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yardım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yardım

Öncelikle merhaba.. Arkadaşlar benim kafamı çok karıştırıyorlar insignia alma konusunda sorunlu bir araç diyorlar bilgilerinizle bana yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...
    insignia 1.6 Turbo Cosmo+flexride+teknik gri+sunroof+deri+cd 500 navi+19" Jant
    honda accord 2.4 Executive...

Ynt: Yardım

endişeleriniz nedir? Sorun cevaplayalım :-)
    2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Mesela aşırı yakıt tüketimi olduğu çeşitli sebeplerden servisten çıkıyacağım teknik sorunların çok olduğu.
      insignia 1.6 Turbo Cosmo+flexride+teknik gri+sunroof+deri+cd 500 navi+19" Jant
      honda accord 2.4 Executive...

Yorum

benzin pahalı problem sadece bu sorun da sabit kronik sorunu yok, tamamen kişinin şansı ile alakalı sorunlar...

Yorum

araç 1500 kg ve. 180 hp.

180 hp gaza basınca şahlanıyor demek.
          ancak sürüş stiliniz sakin ise şehirlerarası yolda 90-110 bandında maximum 7,5 l yakar. basınca 11-12 l görürsünüz ama kadranda 200-220 gösterir. kronik sorun ilk modellerde bile olmadı desek abartmış olmam.

beygirler coşunca verdiğim yeme helaş olsun dersiniz. benzinin pahalı olduğunu unutmayalım. 2009 da 70 litre depo 210 liraya doluyordu, şimdi 300 lira
          2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Abi arac 1700 kusur kg yanlis olmasin bmw 520 d den daha agir 1500 kg degil
            2014 b8 passat 1.6 tdi dsg highline navi&hayalet gosterge

Yorum

Orjinal yazı sahibi: omer0673
              Abi arac 1700 kusur kg yanlis olmasin bmw 520 d den daha agir 1500 kg degil
              Araç 1700 değil yaklaşık 1500kg.
              Kronik hiç bir problemi yok, sorun yakıtsa benzin pahalı ayrıca bu segmentte ve güçte bir araç için normal
              2011 Teknik Gri Opel Insignia 1.6 T Cosmo+DVD800+Sunroof+Flexride

Yorum

Guzel abim ruhsatim yalanmi soyluyo

Yorum

Benim ruhsattada 1400 kusurlu bi kilo yaziyo hadi atayizler bunuda aciklayin
                  2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Benim arabamın ruhsatında da 1495 Kg yazıyor. 1700 Kg yanlış bir bilgi.
                    2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz

Yorum

Abi gecenlerde merak ettim butun araclarimizin agirliklarina baktim cokta eminim 1700 kusur biseydi hatta 520 d den daha agirdi benim insignia yarin ruhsatlarinin fotolarini koyarim buraya

Yorum

Benimki 1.4 benzinli ve edition donanim olmadigi icin cosmoya gore belki bi 20 kilo falan hafiftir seninki hem 2.0 hem dizel hem otomatik vites zaten,sunrof ve 18 jant agir olmasi normal 1.4 benzinliye gore
                        2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Simdi bakiyorum ruhsata
                          net agirligi;1733
                          Azami yuklu agirligi;2155
                          Katar agirligi;3820

Yorum

sizin araç disel ondan bu kadar ağır olmasın
                            2015 leon fr

Yorum

Vediğim linkten araçlarınızın ağırlıklarını öğrenebilirsiniz.

http://www.opel.com.tr/tools/teknik-...rosurleri.html
                              2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz

Yorum

İşleniyor...
                              X