Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Basit birkaç soru

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Basit birkaç soru

Aracı yarın 2. defa alıcam işlerim dolayısıyla hiç kullanma fırsatı bulamamıştım
    Kısa birkaç sorum olucak.

1-A noktasından B noktasına tüketim ort hız vs ölçüm başlatıp bitirmek için ne yapmak gerekir?
    2-Aracımızda cyclone navi vs mevcut.Motor çalışmıyorken radio açılıyor ancak ekranda görüntü yok normal midir?
    3-Motoru kapattığımda camları hareket ettiremiyorum.Motor kapandıktan sonra birkaç dakika daha açıp kapatılabildiğini duymuştum yanlış mıdır?
    4-Aracı stop ettikten sonra selektör yapıyorum anahtarı çıkartmadan ancak gündüz denedim ışıklar yanmadı araçta.Gece ilk deneyişimde olmuştu.Bu normal mi afl sistemi gündüz olduğunu mu algılıyor acaba?

Aracın 5km hıza ulaştığında oto kitlenmesini nasıl sağlayabilirim?Config kısmından hangi ayardır?Başta oluyordu sonra kitlememeye başladı anlayamadım açıkçası.

Teşekkür ederim.

Ynt: Basit birkaç soru

değerli kardeşim, sorularını cevaplayacağım teker teker

1- hepsini sinyal kolunun sana bakan tarafındaki tuş ile sırayla sıfırlayıp arabayı hareket ettir. ama yakıt tüketimini en iyi hesaplamak için depoyu fulle, ful yazana kadar, sonra çık 50 km yüz km yol yap mesela tekrar gel aynı istasyondan yakıt al, tekrar ful yazana kadar doldur benzini böyle ölçmek daha sağlıklı, yol bilgisayarında tam doğru değerleri vermiyor
    2- onu bi göster bana çok normal gelmedi
    3- bunun için camları motor çalışıyorken aç kapa, motoru kapattıktan sonra bir süre daha kontrol edebiliyorsun. yani çok emin değilim ama öyle hatırlıyorum, olmadı anahtar üzerinden kontrol edebilirsin
    4- ''follow me home'' özelliğinde gece gündüz algılaması yok, selektörden ayarlanıyor, motoru kapatmış olabilirsin ama anahtarı tam çıkacak konuma kadar çevirmiş olmayabilirsin, ya da anahtarı çıkardığın zaman işliyor olabilir.

umarım yardımcı olmuşumdur

Yorum

İşleniyor...
    X