arabayı alalı 6 ay oldu bu sure ıçinde devamlı sorun çıkardı aldıgım gunler hiç çalışmadı sonra kendıligınden devreye gırdı.Sonra gene calışmadı 1 ay kadar oyle kullandım. sonunda servıse goturdum araba 1 gun yattı 1 hafta duzeldı sonra gene çalışmadı 1 ay gene oyle kullandım tam servıse gene goturecegım zaman calıştı.1 hafta kadar çalıştıktan sınra su an 10 gundue calışmıyor ssalı gunu tekrar servıse goturecegım.benı sınır ettı ya araba harıka guzel ama benı bu olaylar neredeyse araban sogutma noktasına getırdı bakalım servıse gıdınce duzelecekmı . gene sonrası aynı sorunları yasayacakmıyım.NEDEN kaynaklanıyor anlayamadım bı turlu
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
star stop benı cıldırtıyor
Collapse
X
-
Ynt: star stop benı cıldırtıyor
aynı sorun dan dolayı 4 kere servise gitmisim. son 10 gündür yine calısmıyor garanti bitimi servislere calısacagız bız galıba ayda bır kere servıse gıtsek 12 ayda her seferınde para ödesek...garanti bitimi bizim aracların fıyatı yarıdan yarıya düsecek tahmınımce biran önce opelin buna bir cüzüm bulması gerkir...
2013 ilk baharda degisime gidecegim 3,5 bakmayıp satcam** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah
Yorum
-
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: byazkanya bir tek ben mi her çalıştırdığım da kapatıyorum bu sistemi.
beni de start stop sisteminin kendisi gıcık ediyor
Benide her arabayı çalıştırdığımda star-stop'u kapatmak gıcık ediyor
1.4T INSIGNIA
Yorum
-
Start stop kullanımı biraz eski alışkanlıklarımız nedeniyle zor demiyorum garip gelebiliyor. Ben şu ana kadar sıkıntı yaşamadım ama çok sık dur kalk yerlerde yani 15 sn altında sık duruşlar olan yerde kapatıyorum aksi takdirde araç kendi kontrol sistemi içinde zaten devreye girişi çok sık kullanım, akü durumu vs nedenlerle devre dışı bırakıyor. Tüm araçlar artık bu sisteme dönüyor, özellikle avr pazarında emisyon değerleri için kullanılıyor.
Ama bir arıza varsa servislerinde henüz bilgi birikimi olmadığı için çözmesi zor olacaktır, imkanınız varsa opel europe teknik merkeze siz bildirin derim. Çok ilgililer çünkü
Yorum
-
start stopu tek seven benmiyim kullanımı gayet keyifli geliyor.
benim tek hoşlanmadığım durum araçtan kısa süreliğine inmek gerektiğinde;
duruyoruz, araç stop ediyor, kapıyı açınca hemen geri çalışıyor. eğer dikkat edilmezse tam stop ederken tekrar marş basabiliyor.
ama şöyle birşey farkettim, araç durduktan sonra önce kapıyı açıp sonra debriyajı bırakınca kapı açıkta olsa araba stop ediyor ve öyle bekliyor
el freni çekili olduğu sürece sıkıntı yok ama arabayı o şekilde unutmamak lazımInsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagristart stopu tek seven benmiyim kullanımı gayet keyifli geliyor.
benim tek hoşlanmadığım durum araçtan kısa süreliğine inmek gerektiğinde;
duruyoruz, araç stop ediyor, kapıyı açınca hemen geri çalışıyor. eğer dikkat edilmezse tam stop ederken tekrar marş basabiliyor.
ama şöyle birşey farkettim, araç durduktan sonra önce kapıyı açıp sonra debriyajı bırakınca kapı açıkta olsa araba stop ediyor ve öyle bekliyor
el freni çekili olduğu sürece sıkıntı yok ama arabayı o şekilde unutmamak lazım** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah
Yorum
Yorum