Duyuru

Collapse
No announcement yet.

star stop benı cıldırtıyor

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• star stop benı cıldırtıyor

arabayı alalı 6 ay oldu bu sure ıçinde devamlı sorun çıkardı aldıgım gunler hiç çalışmadı sonra kendıligınden devreye gırdı.Sonra gene calışmadı 1 ay kadar oyle kullandım. sonunda servıse goturdum araba 1 gun yattı 1 hafta duzeldı sonra gene çalışmadı 1 ay gene oyle kullandım tam servıse gene goturecegım zaman calıştı.1 hafta kadar çalıştıktan sınra su an 10 gundue calışmıyor ssalı gunu tekrar servıse goturecegım.benı sınır ettı ya araba harıka guzel ama benı bu olaylar neredeyse araban sogutma noktasına getırdı bakalım servıse gıdınce duzelecekmı . gene sonrası aynı sorunları yasayacakmıyım.NEDEN kaynaklanıyor anlayamadım bı turlu
    ahmet

Ynt: star stop benı cıldırtıyor

Geçmiş olsun

Ama Start-stop çok komplike bir sistem bir seri olaylar zincirinin sonucunda sitem aktif oluyor servis sorun varsa sorunu çözer

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

ilk goturdugumde yazılım attılar duzeldı 10 gun sonra gene calışmadı valla anlayamadım. bır puf noktası varmı
      ahmet

Yorum

aynı sorun dan dolayı 4 kere servise gitmisim. son 10 gündür yine calısmıyor garanti bitimi servislere calısacagız bız galıba ayda bır kere servıse gıtsek 12 ayda her seferınde para ödesek...garanti bitimi bizim aracların fıyatı yarıdan yarıya düsecek tahmınımce biran önce opelin buna bir cüzüm bulması gerkir...
        2013 ilk baharda degisime gidecegim 3,5 bakmayıp satcam
        ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

zannedersem opel bu star stopu rayına oturttamadı zıra yenı uygulamaya gıttıler bundan sonra cıkacak olan araclarında belkı bu sorunu hallederler
          ahmet

Yorum

ya bir tek ben mi her çalıştırdığım da kapatıyorum bu sistemi.
            beni de start stop sisteminin kendisi gıcık ediyor
            (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: byazkan
              Insignia 1.4 Turbo Elegance

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Beraat
                Beni ekleyin start stop u kapatanlar listesine

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

Aynen Barbaros Bey,

Benide her arabayı çalıştırdığımda star-stop'u kapatmak gıcık ediyor

1.4T INSIGNIA

Yorum

Start stop kullanımı biraz eski alışkanlıklarımız nedeniyle zor demiyorum garip gelebiliyor. Ben şu ana kadar sıkıntı yaşamadım ama çok sık dur kalk yerlerde yani 15 sn altında sık duruşlar olan yerde kapatıyorum aksi takdirde araç kendi kontrol sistemi içinde zaten devreye girişi çok sık kullanım, akü durumu vs nedenlerle devre dışı bırakıyor. Tüm araçlar artık bu sisteme dönüyor, özellikle avr pazarında emisyon değerleri için kullanılıyor.

Ama bir arıza varsa servislerinde henüz bilgi birikimi olmadığı için çözmesi zor olacaktır, imkanınız varsa opel europe teknik merkeze siz bildirin derim. Çok ilgililer çünkü

Yorum

start stopu tek seven benmiyim kullanımı gayet keyifli geliyor.
                      benim tek hoşlanmadığım durum araçtan kısa süreliğine inmek gerektiğinde;
                      duruyoruz, araç stop ediyor, kapıyı açınca hemen geri çalışıyor. eğer dikkat edilmezse tam stop ederken tekrar marş basabiliyor.
                      ama şöyle birşey farkettim, araç durduktan sonra önce kapıyı açıp sonra debriyajı bırakınca kapı açıkta olsa araba stop ediyor ve öyle bekliyor
                      el freni çekili olduğu sürece sıkıntı yok ama arabayı o şekilde unutmamak lazım
                      InsigniaTEAM

Yorum

Cagri bunu soyledigin iyi oldu bende ona sinir oluyodum 10 sn disari cikcaksin kapiyi aciyosun araba calisiyo ama artik senin taktigi denicem
                        2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

start stobu ısıklarda kapatmak lazım ani durumlarda

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                            start stopu tek seven benmiyim kullanımı gayet keyifli geliyor.
                            benim tek hoşlanmadığım durum araçtan kısa süreliğine inmek gerektiğinde;
                            duruyoruz, araç stop ediyor, kapıyı açınca hemen geri çalışıyor. eğer dikkat edilmezse tam stop ederken tekrar marş basabiliyor.
                            ama şöyle birşey farkettim, araç durduktan sonra önce kapıyı açıp sonra debriyajı bırakınca kapı açıkta olsa araba stop ediyor ve öyle bekliyor
                            el freni çekili olduğu sürece sıkıntı yok ama arabayı o şekilde unutmamak lazım
                            keske benımde bu sekılde calısa cagrı benimki hic calısmıyor yarın senin orda yım servise gelcem
                            ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

arkadaslar bugun servıse gıttım araba şimdılk duzeldı insallah boyle devam eder
                              ahmet

Yorum

İşleniyor...
                              X