2013 dede fazla zam yok gibi peugeot 508 e 4000 lira zam yapmış
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2013 insignia fiyatları açıklandımı ?
Collapse
X
-
Ynt: 2013 insignia fiyatları açıklandımı ?
bende merak ettim baktım ama hala 2012 vardı sitelerinde. bakalım ne çıkacak şapkadan.MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!
-
İlk Seriler bu ay sonu gelecek
Aslında 2012 6 ayından sonraki modeller 2013 ama Türkiyelerde kanunlar biraz farklı
araç kimlik numarasında 9 yada 10 hane de "D" var ise 2013 tür aracınız
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18
ilave olarak 2013 d ise yanında aracın üretildiği ayları belirten harflerde vardı df ocak ds mart gibi
Bu çok uzun zamandır böyle, 2013 model yılı için bir değişiklik yaptıklarını sanmıyorum.
Insignia'da 11.hane her zaman 1 (Rüsselsheim-Almanya fabrikası) olmalı.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: RevoNerde yazıyor bu bilgi acaba araç kimlik bilgisi
1. Sol ön kapıyı açın, B sütununun (orta direk) alt kısmında göreceğiniz etikette,
2. Ön camın dış alt kısmındaki siyah renkli bölgede sürücü tarafında küçük bir pencere gibi bir açıklık vardır, oradan içeri baktığınızda göreceğiniz etikette,
3. Ve tabii ruhsatınızda.
Yorum
-
Bu arada söz konusu şasi numarasındaki rakam veya harfin üretim yılını değil, model yılını gösterdiğini de ekleyelim.
Model yılı denilen kavram fabrikanın üretime başladığı 1 Ağustos'dan tatile girdiği 30 Haziran'a kadar devam eder.
Örneğin 01.08.2012 ile 30.06.2013 arası üretilen/üretilecek tüm araçlar 2013 modeldir (şasi no'sunda D harfi ile gösterilir)
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Serdar99Bu arada söz konusu şasi numarasındaki rakam veya harfin üretim yılını değil, model yılını gösterdiğini de ekleyelim.
Model yılı denilen kavram fabrikanın üretime başladığı 1 Ağustos'dan tatile girdiği 30 Haziran'a kadar devam eder.
Örneğin 01.08.2012 ile 30.06.2013 arası üretilen/üretilecek tüm araçlar 2013 modeldir (şasi no'sunda D harfi ile gösterilir)
2015 leon fr
Yorum
-
Takip ettiğim Alman forumlarına üye fabrika ve bayi çalışanları var, onların yakınları ve arkadaşları var, dolayısı ile bu tip bilgileri edinmek mümkün olabiliyor.
Tabii bu tarihler yaklaşıktır, her sene takvime ve üretim planlarına göre değişir.
Yorum
Yorum