cruise control çalıştırdıktan sonra hemen yanında cruise control üzerine çarpı işareti olan tuşa basınca cruise control ekrandaki rengi değişiyor , tekrar cruise control aktif etmek için arabayı istop edip tekrar çalıştırmak gerekiyor çözemedim bu işi
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
cruise control
Collapse
X
-
Ynt: cruise control
Arada takılıyor öyle bugün yolda benımde öyle oldu. Cruıse düğmesine basılı iken araba kilitleyip tekrar yola devam edince öyle oluyor bi kontak tak çıkar yapmak lazım2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
-
Orjinal yazı sahibi: şahincruise control çalıştırdıktan sonra hemen yanında cruise control üzerine çarpı işareti olan tuşa basınca cruise control ekrandaki rengi değişiyor , tekrar cruise control aktif etmek için arabayı istop edip tekrar çalıştırmak gerekiyor çözemedim bu işiHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
rengi elbette değişecek cruise conrolü devre dışı bırakıyorsunuz. devredeyken yeşil devre dışıyken beyaz yanar. arabayı stop etmenize gerek yok ilk başta yaptığınız gibi set tuşuna aşağı çekince tekrar aktif olur2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox
Yorum
-
mesela 100 km hızda cruise control tuşunu açıp ekranda beyaz ışık yanınca yukarı iterseniz cruise control devreye girer ve yeekran yeşil olur 100 km sabit gider
çarpıya basarsanız devreden cıkar
set tuşunu yukarı iterseniz tekrar 100 km hıza sabitler
aşaya çekerseniz o anki hızınız ne ise ona sabitler
yeşil ışıktaiken sürekli yukarı ittirirseniz 1km 1 km hızınız artar
aşaya sürekli basarsanız hızınız 1km 1 km azalır
tek sefer iterseniz 2 km 2 km artar
inşallah karışık anlatmamışımdır ihihi
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emrezxrmesela 100 km hızda cruise control tuşunu açıp ekranda beyaz ışık yanınca yukarı iterseniz cruise control devreye girer ve yeekran yeşil olur 100 km sabit gider
çarpıya basarsanız devreden cıkar
set tuşunu yukarı iterseniz tekrar 100 km hıza sabitler
aşaya çekerseniz o anki hızınız ne ise ona sabitler
yeşil ışıktaiken sürekli yukarı ittirirseniz 1km 1 km hızınız artar
aşaya sürekli basarsanız hızınız 1km 1 km azalır
tek sefer iterseniz 2 km 2 km artar
inşallah karışık anlatmamışımdır ihihi
2015 leon fr
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagmanDuz yolda 6. Vites bile 100km için yeterli ama inişli çıkışlı yollar için 5. Vitesi tavsiye ederim.Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagmanDuz yolda 6. Vites bile 100km için yeterli ama inişli çıkışlı yollar için 5. Vitesi tavsiye ederim.
ben geçen yaz yaklaşık 10000 km yol yaptım. özellikle 95 km'ye sabitliyordum aracı. çok normal gidiyor. ortalama ise düzde 4'lerde dolaşıyor. bunun kötü tarafı ise şu; eğer aniden hızlanmanız gerekirse veya az da olsa bir rampaya denk gelirseniz o zaman 5. viteste kurtarmıyor, direk 4. vites. ben onu da şöyle hallediyorum. vitesi zorlayacak rampalarda daha rampaya girmeden 5'e çekiyorum vitesi. o zaman çok rahat gidebiliyor. ama adana tekir gibi oldukça dik rampalara gelirseniz o zaman direk 4. vites. yosa zaten sabitleyici otomatik atıyor. abitleyici atana kadar beklerseniz o zamanda mutlaka o an bulunduğunuz vitesin 2-3 vites altına geçmelisiniz. (bu arada bu uzun yollarda ortalamam 5,1 üstelik klima,yük ne ararsan var)MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!
Yorum
Yorum