Duyuru

Collapse
No announcement yet.

cruise control

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• cruise control

cruise control çalıştırdıktan sonra hemen yanında cruise control üzerine çarpı işareti olan tuşa basınca cruise control ekrandaki rengi değişiyor , tekrar cruise control aktif etmek için arabayı istop edip tekrar çalıştırmak gerekiyor çözemedim bu işi
    2012 İnsignia 1.4 turbo edition elegance+beyaz

Ynt: cruise control

Arada takılıyor öyle bugün yolda benımde öyle oldu. Cruıse düğmesine basılı iken araba kilitleyip tekrar yola devam edince öyle oluyor bi kontak tak çıkar yapmak lazım
    2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Orjinal yazı sahibi: şahin
      cruise control çalıştırdıktan sonra hemen yanında cruise control üzerine çarpı işareti olan tuşa basınca cruise control ekrandaki rengi değişiyor , tekrar cruise control aktif etmek için arabayı istop edip tekrar çalıştırmak gerekiyor çözemedim bu işi
      bence bi sorun var cruise control de bende öğle olmuyor
      Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

rengi elbette değişecek cruise conrolü devre dışı bırakıyorsunuz. devredeyken yeşil devre dışıyken beyaz yanar. arabayı stop etmenize gerek yok ilk başta yaptığınız gibi set tuşuna aşağı çekince tekrar aktif olur
        2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox

Yorum

mesela 100 km hızda cruise control tuşunu açıp ekranda beyaz ışık yanınca yukarı iterseniz cruise control devreye girer ve yeekran yeşil olur 100 km sabit gider

çarpıya basarsanız devreden cıkar

set tuşunu yukarı iterseniz tekrar 100 km hıza sabitler

aşaya çekerseniz o anki hızınız ne ise ona sabitler

yeşil ışıktaiken sürekli yukarı ittirirseniz 1km 1 km hızınız artar

aşaya sürekli basarsanız hızınız 1km 1 km azalır

tek sefer iterseniz 2 km 2 km artar

inşallah karışık anlatmamışımdır ihihi

[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Bence de bir sorun olabilir.
            Göstermekte fayda var. Bende de böyle olmuyor.
            Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
            Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
              mesela 100 km hızda cruise control tuşunu açıp ekranda beyaz ışık yanınca yukarı iterseniz cruise control devreye girer ve yeekran yeşil olur 100 km sabit gider

çarpıya basarsanız devreden cıkar

set tuşunu yukarı iterseniz tekrar 100 km hıza sabitler

aşaya çekerseniz o anki hızınız ne ise ona sabitler

yeşil ışıktaiken sürekli yukarı ittirirseniz 1km 1 km hızınız artar

aşaya sürekli basarsanız hızınız 1km 1 km azalır

tek sefer iterseniz 2 km 2 km artar

inşallah karışık anlatmamışımdır ihihi

2015 leon fr

Yorum

bugün takıldı sanırım araçta çalışmayan bi yer varmı diye bi kontrol edeyim dedim .

Yorum

ayrıca 100 km sabit hız arabaya devirsiz geliyo gibi geldi bana motora zarar vermezmi devir 2000 de duruyor devrin en az 2300 olması lazım gibi geliyo motorun sesinden

Yorum

Duz yolda 6. Vites bile 100km için yeterli ama inişli çıkışlı yollar için 5. Vitesi tavsiye ederim.
                    2014 BMW 320d

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagman
                      Duz yolda 6. Vites bile 100km için yeterli ama inişli çıkışlı yollar için 5. Vitesi tavsiye ederim.
                      benim araba onuda otomatik yapıyor ihihi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagman
                        yol düzgün olunca hiç farketmez. benim araçta düz yolda araç hızlanırken daha km 75-76 ya gelice shift6 yazıyor zaten.
                        ben geçen yaz yaklaşık 10000 km yol yaptım. özellikle 95 km'ye sabitliyordum aracı. çok normal gidiyor. ortalama ise düzde 4'lerde dolaşıyor. bunun kötü tarafı ise şu; eğer aniden hızlanmanız gerekirse veya az da olsa bir rampaya denk gelirseniz o zaman 5. viteste kurtarmıyor, direk 4. vites. ben onu da şöyle hallediyorum. vitesi zorlayacak rampalarda daha rampaya girmeden 5'e çekiyorum vitesi. o zaman çok rahat gidebiliyor. ama adana tekir gibi oldukça dik rampalara gelirseniz o zaman direk 4. vites. yosa zaten sabitleyici otomatik atıyor. abitleyici atana kadar beklerseniz o zamanda mutlaka o an bulunduğunuz vitesin 2-3 vites altına geçmelisiniz. (bu arada bu uzun yollarda ortalamam 5,1 üstelik klima,yük ne ararsan var)
                        MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Bende de cruise açıkken cutoff sistemi devreye girmiyor bayır aşağı...anlık tüketim 5 ten aşağı inmiyor, aynı eğimde cruise devreden çıktığında ise birden 0.0 gösteriyor yakıt tüketimi..
                          2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

İşleniyor...
                          X