Merhaba arkadaşlar insignia edition elegance paket aracım varda 6 tane cd alıyormuş bu doğru mu doğruysa nasıl kullanıyorum acaba cevap verebilirmiziniz
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsignia cd kutusu hakkında
Collapse
X
-
Ynt: İnsignia cd kutusu hakkında
Orjinal yazı sahibi: Mustafa147Merhaba arkadaşlar insignia edition elegance paket aracım varda 6 tane cd alıyormuş bu doğru mu doğruysa nasıl kullanıyorum acaba cevap verebilirmizinizBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
-
Orjinal yazı sahibi: kdristnblOrjinal yazı sahibi: Mustafa147Merhaba arkadaşlar insignia edition elegance paket aracım varda 6 tane cd alıyormuş bu doğru mu doğruysa nasıl kullanıyorum acaba cevap verebilirmiziniz
sende yokmu 6lı kutu ?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Orjinal yazı sahibi: kdristnblbilmiyrumki abi varmı ?Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
bende var 6 tane cd alıyor.konsoldaki load tuşuna basın ve cd yi yuvaya verin.sonra tekrar basın tekrar başka cd yuvaya verin.bu şekilde 6 tane cd takarsınız.2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Yorum
Yorum