Herkese selamlar.
Eşim master yapıyor.
Mali Müşavir kendisi ve İşletme Master'ı yapıyor.
Yalnız bir bilgisayar dersi var inanamazsınız.
Hocasına hazırladığım ödevleri görseniz, bu ne saçmalık dersiniz.
Bir mali müşavirin hiç ihtiyacı olmayacak saçma sapan şeyleri (Buna cat5e kablo nasıl çakılır, makas nasıl sıkılır, nelere dikkat edilir falan gibi 2$ değerindeki bilgiler de dahil) isteyip duruyor.
En son ödevi benimde kafamı karıştırdı.
Sanırım süreç yönetimi ile ilgili. Ancak ben pek elle tutulur birşey çıkaramadım.
Ödevi aşağıya yazıyorum.
Açıkçası tam olarak ne istediğini anlayamadım.
Sizden ricam bu hocayı tanıyan var ise saygılarımı iletsin ihihi
Bir üniversite kütüphanesi için yazılım hazırlanacaktır. Tüm sorumluluk sizde. Çok uzatmadan ama yeteri kadar açıklayarak duruma nasıl yaklaşıp, hangi yolları izleyerek yazılımı hazırlatacağınızı açıklayınız. Sonuçta elinizde düzgün çalışan bir kütüphane yazılımı olması gerekecek. Çıkabilecek aksaklıkları da düşünerek 12 ay içinde 120000 TL ile bu projeyi bitirmeniz gerekiyor. Sadece yazılım işine odaklanın. Donanım ve ağ altyapısının hazır olduğunu düşünerek plan yapın. Şimdiden kolay gelsin.
Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Eşim master yapıyor.
Mali Müşavir kendisi ve İşletme Master'ı yapıyor.
Yalnız bir bilgisayar dersi var inanamazsınız.
Hocasına hazırladığım ödevleri görseniz, bu ne saçmalık dersiniz.
Bir mali müşavirin hiç ihtiyacı olmayacak saçma sapan şeyleri (Buna cat5e kablo nasıl çakılır, makas nasıl sıkılır, nelere dikkat edilir falan gibi 2$ değerindeki bilgiler de dahil) isteyip duruyor.
En son ödevi benimde kafamı karıştırdı.
Sanırım süreç yönetimi ile ilgili. Ancak ben pek elle tutulur birşey çıkaramadım.
Ödevi aşağıya yazıyorum.
Açıkçası tam olarak ne istediğini anlayamadım.
Sizden ricam bu hocayı tanıyan var ise saygılarımı iletsin ihihi
Bir üniversite kütüphanesi için yazılım hazırlanacaktır. Tüm sorumluluk sizde. Çok uzatmadan ama yeteri kadar açıklayarak duruma nasıl yaklaşıp, hangi yolları izleyerek yazılımı hazırlatacağınızı açıklayınız. Sonuçta elinizde düzgün çalışan bir kütüphane yazılımı olması gerekecek. Çıkabilecek aksaklıkları da düşünerek 12 ay içinde 120000 TL ile bu projeyi bitirmeniz gerekiyor. Sadece yazılım işine odaklanın. Donanım ve ağ altyapısının hazır olduğunu düşünerek plan yapın. Şimdiden kolay gelsin.
Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Yorum