Duyuru

Collapse
No announcement yet.

fikir istiyorum. hangisi?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: fikir istiyorum. hangisi?

Biz böyle birşey yaptık
    http://www.insigniateam.com/forum/in...9768#msg209768

Yorum

arkadaşlar birde şöyle bir sorum olacak; 2010 cosmo ile 2011 yada 2012 cosmo arasında donanım farklılıkları varmı?

ayrıca garantisi henüz dolmamış bir insignia'nın garantisini uzatma gibi bir olay mevcut mu?

Yorum

Aynada kendimi görür gibi oldum. Ne passat ne jetta alirsaniz insignia 1.4 140Hp hem performans hem az yakit hem de konfor derim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: metal
          arkadaşlar birde şöyle bir sorum olacak; 2010 cosmo ile 2011 yada 2012 cosmo arasında donanım farklılıkları varmı?

ayrıca garantisi henüz dolmamış bir insignia'nın garantisini uzatma gibi bir olay mevcut mu?

2010 2011 değilde 2012 de çift egsoz yok, navigasyon sisteminde push up yok.
          Benim bildiğim bu. Bir de forumda garanti uzatma ile ilgili sorun olduğuna dair bir konu anımsıyor gibiyim.
          Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
          Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013

Yorum

çok sordum kusura bakmayın bir araç daha var. yeni astra 1,4 140 hp cosmo otomatik. acaba bu araca bu para verilir mi?

mesela 2011 insignia cosmo ile sıfır 1,4 astra cosmo arasında kalsaydınız hangisini alırdınız?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: metal
              çok sordum kusura bakmayın bir araç daha var. yeni astra 1,4 140 hp cosmo otomatik. acaba bu araca bu para verilir mi?

mesela 2011 insignia cosmo ile sıfır 1,4 astra cosmo arasında kalsaydınız hangisini alırdınız?
              tabiki insignia üst segment
              Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

dışı kadar içi ve donanimlari da başarılı olsa aslinda hiç düşünmez leon 1.6tdi cr style dsg alırdım ama iste donanim ve içi çok vasat.. manuel benzinli insignia ve dizel otomatik leon.. saçma oldu dimi?

Yorum

İşleniyor...
                X