Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Öğrencinin gözünden insignia:)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Öğrencinin gözünden insignia:)

Forumda bir cok ögrenci kardesimde insignia kullanıcısı gördügüm kadarıyla.Bu durumda cok sanslıyız galiba bu yaşta insignia gibi bir arabaya sahip oldugumuz icin..Ben kendimi özetlemek istedim açıkcası ögrencilik hallerim ve insignia.Evet malum araclarımız benzini fazla yakmakta bende bir ögrenci olarak belli bir kazancim olmamasi sebebiyle yasadiklarimi yazmak istedim Varan 1 aylık babamın yollladıgı yakit ucreti 1 depoya es deger onun hesaplamalarina gore evden okula okuldan eve Aylik 2 depo benzinim kafadan peki nerden cepten Eğer depom doluysa en hareketli ve piyasa caddelerde turbo sesimi dinlerim Okul ici duraklardan malum bayan arkadaslar icin birden fazla kere gecerim Arkadaslarimla ufak kapismalar yaparim Malum burada yagmur cok haftada 1 2 kez aracimi sonaxta yikatiyorum maddi durumum iyiyse Burdaki benzinliklerde yikama ucretli cunku Ama maddi acidan sıkıntı varsa butcede ev arkadasimla evin onunde kovayla yikadigimiz cok oldu )) Cok zevkli Benzinim az ve limit doluysa evden okula en dusuk devirde gidip gelinir okul ici turlar bi kenara birakilip monoton hayata gecis yapilir Araclarin vergisi kilo bakimindan aliniyor ve babam bundan habersiz 6 ayda bir Kktc icin 750 tl vergi odenirse o ay az gezilir)) Ama herseye deger bu gunler cok zevkli gercekten hayatta herseyi tatmak lazim daha keyifli Arkadaslarimda benzer hikayeler yazarsa guzel bir konu olur diye dusundum..Saygilar

11' 1.6 T COSMO 19' JANT + Opc Sinyal Çerçevesi..

Ynt: Öğrencinin gözünden insignia

Hangi okuldasın? UKÜ mezunuyum bende. Bizde corollayla geziyoduk yaw. Insignia olsa çok sağlam olurdu he Şanslısın yine bak.
    (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: byazkan
      Hangi okuldasın? UKÜ mezunuyum bende. Bizde corollayla geziyoduk yaw. Insignia olsa çok sağlam olurdu he Şanslısın yine bak.
      Yakın Doğu Heheheh

Yorum

Bende ogrenciyimde yazdiklarini okuyunca icimden gulumsedim bizimkiler bana ilk araba gonderdiklerinde onlar memlekette fisle aliyo ay basinda butun araclarin is makinelerinin faln toptan odeniyo ben burda nakit aliyodum bu araba cok yakyo benzini dedigimde babam hep araba az yakiyo sen cok geziosun derdi tabi onlarin benzin parasindan haberi yoktu sonra geldi 3 ay burda kaldi bu araba ne cok yakiyomus diye bana kiziyodu
        Simdi hala ogrenciyim 2.0 dizelim var ama artik is oldugu icin bazen haftada 1.5 depo yaktigim oluyo bazen gunde 1 depo artik saldim bende is icin gezdigimden dolayi
        Ama hala aklima geldikce yuzum guluyo bu anlattiklarima ve anlattiklarina
        2014 b8 passat 1.6 tdi dsg highline navi&hayalet gosterge

Yorum

Orjinal yazı sahibi: omer0673
          Bende ogrenciyimde yazdiklarini okuyunca icimden gulumsedim bizimkiler bana ilk araba gonderdiklerinde onlar memlekette fisle aliyo ay basinda butun araclarin is makinelerinin faln toptan odeniyo ben burda nakit aliyodum bu araba cok yakyo benzini dedigimde babam hep araba az yakiyo sen cok geziosun derdi tabi onlarin benzin parasindan haberi yoktu sonra geldi 3 ay burda kaldi bu araba ne cok yakiyomus diye bana kiziyodu
          Simdi hala ogrenciyim 2.0 dizelim var ama artik is oldugu icin bazen haftada 1.5 depo yaktigim oluyo bazen gunde 1 depo artik saldim bende is icin gezdigimden dolayi
          Ama hala aklima geldikce yuzum guluyo bu anlattiklarima ve anlattiklarina
          Hep birer anı olarak kalıcak bizde çocuklarımıza anlatabilceğimiz birer anılar olarak.Güzel şeyler önceden corsa varken hiç koymuyordu banda ama her güzelin bir bedeli var işte

Yorum

valla siz yine iiymişsiniz, ben öğrenciyken iett garajı bana çalışıyodu, full aylık akbille sınırsız depo benzin
            2012 İNSİGNİA 1.4T***Karbon Siyah***18" Jant***Cyclone DVD***JBL Ses Sistemi

Yorum

Oooo bu konu benim konum bu konuda bende hikaye bitmez hergun daha yeni yeni seyler yasiyorum biraz topliyim yazarim
              2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
                Oooo bu konu benim konum bu konuda bende hikaye bitmez hergun daha yeni yeni seyler yasiyorum biraz topliyim yazarim
                Bekliyoruum kardeşim

Yorum

Ogrencinin gozunden insignia nin tek cevabi olabilir.yakit parasi.parasi cok olan bi ogrenciyse orasini bilemem gerisi herkesin yaptigi ayni seyler zaten
                  2015 BMW F30 M Sport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: SOY
                    Ogrencinin gozunden insignia nin tek cevabi olabilir.yakit parasi.parasi cok olan bi ogrenciyse orasini bilemem gerisi herkesin yaptigi ayni seyler zaten
                    Maksat para değil yaşanan maceralar,manevi anılar.

Yorum

Ben en son 2009'da oradaydım ve benzin 1,8 TL civarındaydı. Çok yakmıyodu canımı açıkcası 50 TL atıp baya baya geziyodum. Şimdi ne alemde benzin fiyatları?
                      (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

Aah ah bizim zamanımızda Insignia yoktu. Astra G arabam vardı onunla takılırdım mutlu mesut. Yine de iyi göz dolduruyordu ama. (:

Yorum

Ben en son 2009'da oradaydım ve benzin 1,8 TL civarındaydı. Çok yakmıyodu canımı açıkcası 50 TL atıp baya baya geziyodum. Şimdi ne alemde benzin fiyatları?
                          Şuan ki fiyat 3.20

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alior
                            Şuan ki fiyat 3.20
                            o paraya nerde buluyosun benzini merak ettim... burda 4.70

Yorum

Kardes senin benzinli benim mazotludan az yakiyo o zaman
                              2014 b8 passat 1.6 tdi dsg highline navi&hayalet gosterge

Yorum

İşleniyor...
                              X