Forumda bir cok ögrenci kardesimde insignia kullanıcısı gördügüm kadarıyla.Bu durumda cok sanslıyız galiba bu yaşta insignia gibi bir arabaya sahip oldugumuz icin..Ben kendimi özetlemek istedim açıkcası ögrencilik hallerim ve insignia.Evet malum araclarımız benzini fazla yakmakta bende bir ögrenci olarak belli bir kazancim olmamasi sebebiyle yasadiklarimi yazmak istedim
Varan 1 aylık babamın yollladıgı yakit ucreti 1 depoya es deger onun hesaplamalarina gore evden okula okuldan eve
Aylik 2 depo benzinim kafadan peki nerden cepten
Eğer depom doluysa en hareketli ve piyasa caddelerde turbo sesimi dinlerim
Okul ici duraklardan malum bayan arkadaslar icin birden fazla kere gecerim
Arkadaslarimla ufak kapismalar yaparim
Malum burada yagmur cok haftada 1 2 kez aracimi sonaxta yikatiyorum maddi durumum iyiyse
Burdaki benzinliklerde yikama ucretli cunku
Ama maddi acidan sıkıntı varsa butcede ev arkadasimla evin onunde kovayla yikadigimiz cok oldu
)) Cok zevkli
Benzinim az ve limit doluysa evden okula en dusuk devirde gidip gelinir okul ici turlar bi kenara birakilip monoton hayata gecis yapilir
Araclarin vergisi kilo bakimindan aliniyor ve babam bundan habersiz 6 ayda bir Kktc icin 750 tl vergi odenirse o ay az gezilir
)) Ama herseye deger bu gunler cok zevkli gercekten hayatta herseyi tatmak lazim daha keyifli
Arkadaslarimda benzer hikayeler yazarsa guzel bir konu olur diye dusundum..Saygilar

Yorum