Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Mantıklı bir yatırım olur mu?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Mantıklı bir yatırım olur mu?-Bu dükkana 2 araç bağımsız girer mi?Çizimli

İşler biraz değişti arkadaşlar.Diğer dükkanın kolonu yüzünden araç girişi olamıyordu.Bize çok daha yakın bir dükkan bulduk.Arka arkaya hiçbir sorun yok ancak 2 aracın bağımsız girip çıkmasını istiyoruz doğal olarak.Şöyle bir çizim yapmaya çalışayım..

Burda 2 araç aynalar kapalı olarak yan yana kılpayı olarak geçer gibi düşünüyoruz.Esas merak ettiğim 2 kolon arasına megane ı geri geri koyarsam acaba megane ın ön kısmı kolonun ne kadar dışında kalır.Megane ın ön kısmı 1.40m.Deneme imkanı da yok şuan.

Notükkan boydan 12 metre.

Buda kabaca diğer ihtimal.Sizce bu şekilde megane ın dışı ne kadar dışarda kalır?

Yorum

Ynt: Mantıklı bir yatırım olur mu?

kardeşim arabaları arka arkaya çeksen olmuyomu dertli ettin bizi burda yaa
      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Burada en mantıklı yatırım işleri büyütüp arsa alıp kat otoparkı yapmak olur

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

kardeşim izmiri iyi biliyorum park yeri sıkıntı, valla bu yatırım mantıklı, ilerde paraya çevirmek de mümkün, tam nerde oturuyorsunuz?

Yorum

Arka arkaya tabiki oluyor da arkadaki aracı çıkarmak için öndekini çıkar vsvs birsürü iş.Dükkan aldıktan sonra da insan 2 aracı rahat rahat çıkarıp sokmak istiyor Güzelyalı tarafında oturuyoruz.

Yorum

2. Sekilde park etmek daha uygun gibi geldi yada megani satip fiat 500 falan alinip iki kolon arasina sokulabilir yakinlarda baska bi dukkan varmi peki
              2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

güzel yerleştirince 2. şekilde iki aracın da giriş çıkışı kolay olur

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
                  2. Sekilde park etmek daha uygun gibi geldi yada megani satip fiat 500 falan alinip iki kolon arasina sokulabilir yakinlarda baska bi dukkan varmi peki
                  ahaha aklıma gelmedi değil
                  Maalesef çok dolaştım heryeri başka dükkan bulamadım.Denemeden matematik hesabıyla da olmayacak herhalde

Yorum

Zaten oyle yapmaniz lazim cunku kusbakisi ve kagit ustundeki gorunusle gercek arasinda cok fark olcak park ederken yani bu dukkana iki arabayi park etmek o kadarda kolay olmucak gibi duruyo arabanin icinden gorus acilari,aracin donme kabiliyeti,dukkana giris acilari ve soforluk gibi etkenler var

soyle bi ornek verelim mesela insignianin icerde oldugu yagmurlu bi gecede valide hanim meganla gelip geri geri dukkana sokmaya calissa baya bi zorluk yasar diye dusunuyorum
                    2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Aracı sadece babamla ben kullanıcaz o açıdan sıkıntı yok İkimizde dikkatliyizdir.Birde inş mümkün olursa o durum sarı çizgi çekmeyi düşünüyorum böylece giriş çıkışlar rahat olucak

Yorum

"Garaj Kapısı - Park Etmeyin" tabelasını kafaya takmadan giriş çıkışınızı tıkayacak şekilde park edecek vatandaşları hesaba katın derim; Narlıdere de Ablam sinir hastası oldu bu düşüncesizler yüzünden..
                        1.4T Su Mavisi + Sunroof Paketi + Landirenzo Omega Kit LPG

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania
                          Burada en mantıklı yatırım işleri büyütüp arsa alıp kat otoparkı yapmak olur
                          Valla bu iş aklıma gelmedi değil.Gerçekten hesapladım büyük bir arsa olsa büyükte bir bütçe bu işe girilebilir çünkü aşırı bir ihtiyaç var.Ancak arsa da yok heryer sımsıkı dolu.Ancak yanyana 3 apartman alıp yıkarak yapılabilir vs onunda maliyeti fazla tabi.Ancak max 5 sene içersinde maliyeti kurtarır eminim

Yorum

İşleniyor...
                          X