Cam filmi - ön cam dahil
yazılım
detaylı temizlik gold paket ( boya koruma pasta cila )
eibach 3.5cm yay
suanlık
yarın vosssen cv3 18' Mat gri jantları takıcaz bakalım ((:
valla istersen numarasını vereyim fiyatları onlardan al smdi benim yakınım oldukları icin fiyatlar farklı olabilir.
Ooo hayırlı olsun baya işlem var tek cam filmi ve detaylı demizlik yazsan yeterli ortalama fiyatını
Bence Dyno'ya bir daha çıkar.
Eğer sorun olmaz ise stok program attır ve dyno'ya çıkar sonra chip attır dyno'ya çıkar.
O zaman daha verimli bir tartışma olur.
Dyno'dan dyno'ya farkediyor sonuçta. Stok hali 190 çıkarsa normal değerlerdir. 227 normal. Artış tutarlı.
Neyse çok kafa karıştırmayım ben.
Fotoları bekliyoruz.
Bu arada neden 18? 20 değil
Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011 Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013
Absürt gelmesin ama kaç saat arayla ölçtünüz? <
Dyno iç ortamda mı? Dış ortamda mı?
Sıcaklık bile farkettirir 3 hp 4 hp kadar.
Bir de herkes söylüyor.
Dyno da oynayabiliyorlar diye.
Chip yapılan yerin Dyno'su mu?
Eğer öyleyse başka bir yere gidip "arabam stok" diyerek bir ölçtürün.
Ama yine de bence normal ama...
Fatih hocam tecrübeli onu dinlemek lazım.
Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011 Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013
Dyno icerde Adamların kendi makinası ve benden oncede bir suru arac girdi . 4x4 ozel dyno oynama varmı yokmu bilmem ama stokta bn izledim yazılımlı halindede izledim .s sıcaklık normal icerde bi ısıtma yok . izmirde baska bi yerde dyno yok .s varsada ben duymadım
35 AE 5050 Vizyondayız iyi SeyiiirLer (; 35 DAN 94 2012 Ford fiesta ((: 35 NLP 06 2009 audi Q7 3.0 s-sline quatRo ((:
Kardesim hayirli olsun gule gule kullan artik bol bol ve detayli resim bekliyoruz ayrica 18 vossenleri eger lastik masrafina girmemek icin takiyosan saygi duyarim ama baska bi sebep varsa saygi duymam o jantin hakki en az 19
Kardesim hayirli olsun gule gule kullan artik bol bol ve detayli resim bekliyoruz ayrica 18 vossenleri eger lastik masrafina girmemek icin takiyosan saygi duyarim ama baska bi sebep varsa saygi duymam o jantin hakki en az 19
Şiddetle katılıyorum.
Eğer Motorda bir modifikasyon yapmadıysan ve gerçekten 227 hb ve üzeri ise pistonlarla ilgili sorun yaşayabilirsin eğer düşürebilirsen 220 indir
Şimdiden keyifli sürüşler.
fatıh hocam a sonuna kadar katılıyorum,motor ıcıne gırmeden,chıp ıle max %15 guc alınması en verımlı olanıdır,sonrası sıkıntı yaratabılır,yanı bence max 210 hp lerde olursa sıkıntı cıkarmaz,keyıflı surusler.
Yorum