Yatma zamanı malesef bitti Uykusuzluk sineklenme dönemi başladı bizim için hepinize allah kolaylık versin
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Öğrenci kardeşlerime Finallerinde başarılar allah kolaylık versin..
Collapse
X
-
Ynt: Öğrenci kardeşlerime Finallerinde başarılar allah kolaylık versin..
Orjinal yazı sahibi: ygtylmzEyvallah kardesim sagolasin sanada kolay gelsin herkes hakkinda hayirlisi olsun
11' 1.6 T COSMO 19' JANT + Opc Sinyal Çerçevesi..
Yorum
-
3 sınavım daha var ve zor olanlar sona kaldı. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.
İnsignia tarzı ile bizim gibi genç kişilerede hitap ediyor. Çok yerinde bir konu olduğunu düşünüyorum2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: smg053 sınavım daha var ve zor olanlar sona kaldı. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.
İnsignia tarzı ile bizim gibi genç kişilerede hitap ediyor. Çok yerinde bir konu olduğunu düşünüyorum
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: AbsintheHepimize Allah kolaylık versin, yardımcımız olsun 3 güncük finalim kaldı, sonrası 1 ay yatışş
Yorum
-
Eyvallah kardes kolay gelsin de sizler finale girip ara tatiline girceksiniz benim daha 2. Vizeler olacak haftaya sonra 2 hafta tatil verip finalleri yapacaklar sonrada 2. Donem baslayacak bu nasil
Bir sistem hepimize kolay gelsin
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: NurettinZihin açıklğı be yüksek notlar almanızı dilerim.Orjinal yazı sahibi: medrenEyvallah kardes kolay gelsin de sizler finale girip ara tatiline girceksiniz benim daha 2. Vizeler olacak haftaya sonra 2 hafta tatil verip finalleri yapacaklar sonrada 2. Donem baslayacak bu nasil
Bir sistem hepimize kolay gelsin
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: smg053 sınavım daha var ve zor olanlar sona kaldı. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.
İnsignia tarzı ile bizim gibi genç kişilerede hitap ediyor. Çok yerinde bir konu olduğunu düşünüyorum2015 BMW F30 M Sport
Yorum
-
Her sınav dönemi." Yeter artık yaa ben okulu bırakıyorum " diya atara gelen bir benmiyim[center]Astra J 1.6 Turbo | Custom Varex Exhaust | K&N Air Filter | Eibach Prokit Springs | 19" Matte Black Rims | Rieger Rear Apron[center]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Alper_JHer sınav dönemi." Yeter artık yaa ben okulu bırakıyorum " diya atara gelen bir benmiyim
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aliorOrjinal yazı sahibi: Alper_JHer sınav dönemi." Yeter artık yaa ben okulu bırakıyorum " diya atara gelen bir benmiyim
[center]Astra J 1.6 Turbo | Custom Varex Exhaust | K&N Air Filter | Eibach Prokit Springs | 19" Matte Black Rims | Rieger Rear Apron[center]
Yorum
Yorum