Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yakıt Tasarruf Cihazı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yakıt Tasarruf Cihazı

Orjinal yazı sahibi: şahin
    hyundai dizel i30 a taktık , depoları fulledik , insigniayı bayiden aldık 140 km yol gittik depoları fulledik , i30 20tl aldı insignia 50 tl aldı
    Yeni Araç ilk depoda normalden fazla yakabilir bunun 1-2 sebebi vardır
    1-Motor içindeki malzemelerin yakıta ve güce alışması
    2-Yeni araç olunca herkes basar nasıl gidiyor diye birde bakmışsınız ki yakıt almış başını gitmiş

Sonuçta Insigniayı Bizim Kadir sürmüş olsaydı hyundai den daha az yakıt yaktırırdı

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

o kadar tasarruf yapsa GM insignia'nın gazlısını üretmez, bu aleti takar satardı. üstelik havasını da atardı.
      MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
        hyundai dizel i30 a taktık , depoları fulledik , insigniayı bayiden aldık 140 km yol gittik depoları fulledik , i30 20tl aldı insignia 50 tl aldı
        Yeni Araç ilk depoda normalden fazla yakabilir bunun 1-2 sebebi vardır
        1-Motor içindeki malzemelerin yakıta ve güce alışması
        2-Yeni araç olunca herkes basar nasıl gidiyor diye birde bakmışsınız ki yakıt almış başını gitmiş

Sonuçta Insigniayı Bizim Kadir sürmüş olsaydı hyundai den daha az yakıt yaktırırdı
        evet şehir içi yeni rekorum 8.4 130 kmnn ortalaması taki perşembe günü erhan abi direksiyona geçene kadar haha haha haha evet bizim araçlarımız aslında fazla yakmıyo performanslı kullandığımızda 2 katına çıkıyo bazen geçiyo bile inanın 180 hplik bi aracımız vaR altımızda bence yakıtı çok iyi ...
        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

i30 dizel 1 kişi insignia 4 kişi 140/150 km süratle geldik.
          ama aklıma takılan şu , bu cihazın faydası yoksa , yılanı kırkan bir millet olarak o firmanın anasını ağlatmazlarmı, tüketici hakları , ayıplı mal satmak vs .vs. bi sürü yol var . bence aslı olmasa bu devlet o malın ihracatını durdurur , fabrikasını kapattırır ,( bide yerli üretim olanları var.
          çamaşır makinanızda ilaçsız yıkama topuyla yıkama yapıldığına inanıyoruzda
          2012 İnsignia 1.4 turbo edition elegance+beyaz

Yorum

çamaşır makinanızda ilaçsız yıkama topuyla yıkama yapıldığına inanıyoruzda
            ben gaza gelip o toplardan üç tane birden aldım, tam bir fiyaskoydu...
            MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

bende aslında inanmıyorum böyle şeylere ama olmaz değil bu sonuçta, elin gavuruna güveneceğimize bunu da bir deneyebiliriz, tamam fabrika bunu niye orijinal çıkartmıyor diye düşünülüyor ama sonuç olarak fabrika araçlarımızı motor güçlerinin verebileceği maksimum güçle de çıkartmıyor. Chip tuning bu sebeple var odtü de onay verdikten sonra ben de düşünmeye başladım diyebilirim, denemişler sonuçta, 99 gider en fazla boşuna

Yorum

İşleniyor...
              X