Duyuru

Collapse
No announcement yet.

EL freni hakkında bi soru...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: EL freni hakkında bi soru...

idda edıyorum bencede bılmezler
    2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Evet bağzı servisler bilmez

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

el freni hakkında bir bilqi paylaşmak istiyorum,

el frenini devreye almak için tuşu 1 kez çekmek yeterli. bunu hepimiz biliyoruz.
        ama eğer aracımızı çok dik yokuşa park ettiysek ve içimiz rahat etmiyorsa fren tuşunu 2. kez tekrar çekersek fren sistemi normalden daha iyi kavrar ve daha sıkı olur.
        serviste usta bahsetmişti ve uyqulamıştık. zaten tuşu ilk çektiğinizde arkadan devreye qirdiğine dair sesin qeldiğini duyuyorsunuz ve qösterqedede devreye qirdiği belli oluyor zaten. ama tuşu ikinci defa çekerseniz, bu kez arkadan yine ses qelecek ve bu diğer sese qöre daha kısa olacak. ve frenler ilk çektiğinizden daha sıkı kavrayacak.
        kalkışlarda ise fren sistemini devre dışı bırakmak için 2 kez basmaya qerek yok. normalde olduğu qibi, tuşa sadece 1 kez basarak devre dışı bırakabiliyoruz.

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Gokhan kardesm ya kbkma konuyu bolcem ama bugun senı gordum glba 3bucuk 4 gibi tam vatana gırerken senmıydın acaba o

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
            el freni hakkında bir bilqi paylaşmak istiyorum,

el frenini devreye almak için tuşu 1 kez çekmek yeterli. bunu hepimiz biliyoruz.
            ama eğer aracımızı çok dik yokuşa park ettiysek ve içimiz rahat etmiyorsa fren tuşunu 2. kez tekrar çekersek fren sistemi normalden daha iyi kavrar ve daha sıkı olur.
            serviste usta bahsetmişti ve uyqulamıştık. zaten tuşu ilk çektiğinizde arkadan devreye qirdiğine dair sesin qeldiğini duyuyorsunuz ve qösterqedede devreye qirdiği belli oluyor zaten. ama tuşu ikinci defa çekerseniz, bu kez arkadan yine ses qelecek ve bu diğer sese qöre daha kısa olacak. ve frenler ilk çektiğinizden daha sıkı kavrayacak.
            kalkışlarda ise fren sistemini devre dışı bırakmak için 2 kez basmaya qerek yok. normalde olduğu qibi, tuşa sadece 1 kez basarak devre dışı bırakabiliyoruz.
            bu durum kitapçıkta da yazıyordu yanılmıyorsam.. benim en başlardan beri bildiğim ve kullandığım bir özellik ama daha önce nerede okudum,gördüm tam emin değilim?

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

kitapçıkta yazıyor.
              1,6 Turbo cosmo+nav+ergo deri

Yorum

dik yokuşlarda araç eğim algılama özelliği ile el frenini kendi kendine 2 kez çekiyor zaten. ama oldu da eğimi az buldu 2. kez çekebiliyorsunuz
                Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

İşleniyor...
                X