Duyuru

Collapse
No announcement yet.

EL freni hakkında bi soru...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: EL freni hakkında bi soru...

bence de indirmekte fayda var

1,4 turbo.sunroof, necvox navigasyon, beyaz (gitti güzelim cosmo)

Yorum

bende 1 ay sonra bulmustum nasil indirildigini, o ana kadar tipki soylediginiz gibi gaza yuklenip devam ediyordum. ama zararli bence de. en guzeli elle indirip devam etmek.

Yorum

Ben hill holder a halen alışamadım rampada az da olsa araba ben gaz verirken frenlemede kalıyor,buna bile içim gidiyor el freni çekiliyken hayatta öyle bişey yapmam herhalde.
        http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
        2.0 CDTI
        Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

hiç bir sorun olmaz. ama benim arabada el freni ile farklı bi problem var.akşamdan el frenini çekip iniyorum,sabah çalıştırdığımda ise el freninden garç gurç ses geliyo
          şeytana söyleyin tüyünü bende unutmuş....

LPG li ve ÖFKELİ

Yorum

O sesler normal hidrolik bir kolun hareketinden dolayı bir ses çıkıyor bu kadar tedirgin olmayın öyleki daha önceki konularda yazmıştım ama hatırlatma olsun aracınız hareket halindeyken örnek 100 km/h iken el frenini çekin ve bırakmayın taki durana kadar bu işlemi yapmadan önce mutlaka arkadan sizi yakın mesafede (En az 100 mt) takip eden birisi olmaması lazım Allah muhafaza size arkadan vurabilir bu fren istesimi acil durumlar(Allah göstermesin hareket halindesiniz ve siz bir rahatsızlık geçirmeye başladınız ve aracı acil durdurmak gerekiyor yandaki yolcunuz(Eşiniz) bu özelliği biliyor ise aracı gittiği istikamette güvenli bir şekilde durdurabilir ) için tasarlanmış ve aracın 4 tekerine birden hükmeden bir acil duruş sistemidir denemek için illa 100 olmasına gerek yok 30-40 tan yukarı olun yeter nekadar hızlıysanız durusunuz okadar çabuk oluyor ve kemerleriniz takılı olsun yoksa cama yapışırsınız.

Not: bu fren sistemi alışkanlık yapabilir diğer bir taraftan çok keyifli

sonuçta bu fren sistemi sizin düşündüğünüz gibi nazik değil keyfini çıkarın

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Keyifli keyifli diye diye, sayende bende bir ara alışkanlık yapmıştı .
              Eğer arabada kimse yoksa arasıra kullanıyorum ..

Oğlan seviyor, eşim kızıyor. Onlar yokken kullanmıyorum. Ama acil durumlarda ve acil durmanız gereken durumlarda ( yola aniden canlı çıkması, normal seyrederken önünüzde beklenmedik bir durum. vs.vs ) çok işe yarayabilecek sağlam bir özellik.

Orjinal yazı sahibi: FacomX

2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                O sesler normal hidrolik bir kolun hareketinden dolayı bir ses çıkıyor bu kadar tedirgin olmayın öyleki daha önceki konularda yazmıştım ama hatırlatma olsun aracınız hareket halindeyken örnek 100 km/h iken el frenini çekin ve bırakmayın taki durana kadar bu işlemi yapmadan önce mutlaka arkadan sizi yakın mesafede (En az 100 mt) takip eden birisi olmaması lazım Allah muhafaza size arkadan vurabilir bu fren istesimi acil durumlar(Allah göstermesin hareket halindesiniz ve siz bir rahatsızlık geçirmeye başladınız ve aracı acil durdurmak gerekiyor yandaki yolcunuz(Eşiniz) bu özelliği biliyor ise aracı gittiği istikamette güvenli bir şekilde durdurabilir ) için tasarlanmış ve aracın 4 tekerine birden hükmeden bir acil duruş sistemidir denemek için illa 100 olmasına gerek yok 30-40 tan yukarı olun yeter nekadar hızlıysanız durusunuz okadar çabuk oluyor ve kemerleriniz takılı olsun yoksa cama yapışırsınız.

sonuçta bu fren sistemi sizin düşündüğünüz gibi nazik değil keyfini çıkarın
                galiba bu sistemin adı: Dinamik Frenleme Sistemi
                Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

konum uzamış gitmiş
                  F30 Sport+

Yorum

akam uzerı denedım ılk defa 80 km hızla bıraz korkarak da olsa ama ne super sey yapmıslar ben daha ayak fıenını kullanmam acıl durumlarda ver parmaktan ayarı gıtsın
                    2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Alışkanlık yapmasın demiştim ama siz bu şekilde hergün kullanırsınız artık

Yorum

sende her buldugunu paylasıyorsun clapclap

Yorum

haha haha haha

Orjinal yazı sahibi: celikler05
                          akam uzerı denedım ılk defa 80 km hızla bıraz korkarak da olsa ama ne super sey yapmıslar ben daha ayak fıenını kullanmam acıl durumlarda ver parmaktan ayarı gıtsın
                          2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Orjinal yazı sahibi: celikler05
                            sende her buldugunu paylasıyorsun clapclap
                            Bu formun espirisi burda

Bilgi paylaştıkça artar

Yorum

Yorum

bence bu sistemi opel elemanları bilmiyorlardır haha
                                Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

İşleniyor...
                                X