bende 1 ay sonra bulmustum nasil indirildigini, o ana kadar tipki soylediginiz gibi gaza yuklenip devam ediyordum. ama zararli bence de. en guzeli elle indirip devam etmek.
Ben hill holder a halen alışamadım rampada az da olsa araba ben gaz verirken frenlemede kalıyor,buna bile içim gidiyor el freni çekiliyken hayatta öyle bişey yapmam herhalde.
Ellere yar oldu
2.0 CDTI
Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri
hiç bir sorun olmaz. ama benim arabada el freni ile farklı bi problem var.akşamdan el frenini çekip iniyorum,sabah çalıştırdığımda ise el freninden garç gurç ses geliyo
O sesler normal hidrolik bir kolun hareketinden dolayı bir ses çıkıyor bu kadar tedirgin olmayın öyleki daha önceki konularda yazmıştım ama hatırlatma olsun aracınız hareket halindeyken örnek 100 km/h iken el frenini çekin ve bırakmayın taki durana kadar bu işlemi yapmadan önce mutlaka arkadan sizi yakın mesafede (En az 100 mt) takip eden birisi olmaması lazım Allah muhafaza size arkadan vurabilir bu fren istesimi acil durumlar(Allah göstermesin hareket halindesiniz ve siz bir rahatsızlık geçirmeye başladınız ve aracı acil durdurmak gerekiyor yandaki yolcunuz(Eşiniz) bu özelliği biliyor ise aracı gittiği istikamette güvenli bir şekilde durdurabilir ) için tasarlanmış ve aracın 4 tekerine birden hükmeden bir acil duruş sistemidir denemek için illa 100 olmasına gerek yok 30-40 tan yukarı olun yeter nekadar hızlıysanız durusunuz okadar çabuk oluyor ve kemerleriniz takılı olsun yoksa cama yapışırsınız.
Not: bu fren sistemi alışkanlık yapabilir diğer bir taraftan çok keyifli
sonuçta bu fren sistemi sizin düşündüğünüz gibi nazik değil keyfini çıkarın
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Keyifli keyifli diye diye, sayende bende bir ara alışkanlık yapmıştı .
Eğer arabada kimse yoksa arasıra kullanıyorum ..
Oğlan seviyor, eşim kızıyor. Onlar yokken kullanmıyorum. Ama acil durumlarda ve acil durmanız gereken durumlarda ( yola aniden canlı çıkması, normal seyrederken önünüzde beklenmedik bir durum. vs.vs ) çok işe yarayabilecek sağlam bir özellik.
Orjinal yazı sahibi: FacomX
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
O sesler normal hidrolik bir kolun hareketinden dolayı bir ses çıkıyor bu kadar tedirgin olmayın öyleki daha önceki konularda yazmıştım ama hatırlatma olsun aracınız hareket halindeyken örnek 100 km/h iken el frenini çekin ve bırakmayın taki durana kadar bu işlemi yapmadan önce mutlaka arkadan sizi yakın mesafede (En az 100 mt) takip eden birisi olmaması lazım Allah muhafaza size arkadan vurabilir bu fren istesimi acil durumlar(Allah göstermesin hareket halindesiniz ve siz bir rahatsızlık geçirmeye başladınız ve aracı acil durdurmak gerekiyor yandaki yolcunuz(Eşiniz) bu özelliği biliyor ise aracı gittiği istikamette güvenli bir şekilde durdurabilir ) için tasarlanmış ve aracın 4 tekerine birden hükmeden bir acil duruş sistemidir denemek için illa 100 olmasına gerek yok 30-40 tan yukarı olun yeter nekadar hızlıysanız durusunuz okadar çabuk oluyor ve kemerleriniz takılı olsun yoksa cama yapışırsınız.
sonuçta bu fren sistemi sizin düşündüğünüz gibi nazik değil keyfini çıkarın
akam uzerı denedım ılk defa 80 km hızla bıraz korkarak da olsa ama ne super sey yapmıslar ben daha ayak fıenını kullanmam acıl durumlarda ver parmaktan ayarı gıtsın
akam uzerı denedım ılk defa 80 km hızla bıraz korkarak da olsa ama ne super sey yapmıslar ben daha ayak fıenını kullanmam acıl durumlarda ver parmaktan ayarı gıtsın
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum