Duyuru

Collapse
No announcement yet.

106 GTI İle Deneyen Var Mı ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 106 GTI İle Deneyen Var Mı ?

500 kg gıbı bır agırlık farkı var ve sanıyorsam gtılarda kısa sanzuman var bence 0-100 gtı birde bizim araçlar çok tepiniyor hızlı kalkarken
    Bayrağı Bayrak yapan, üstündeki kandır.Toprak; eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR !!!

Yorum

Tepiniyor

Yorum

benim ilk arabam 106 gti di 3 vitese kadar 106 ya herturlu bahse giderim ancak ucten sonra yol alirsin ....98 li yilarda o arabayi ilk 300 metrede gecen yoktu
        bazen herseyden vazgecesim geliyor ...ama birden zaten hicbiseyimm olmadigini anliyorum ve huzurrrrrrr

Yorum

Orjinal yazı sahibi: vandetta
          benim ilk arabam 106 gti di 3 vitese kadar 106 ya herturlu bahse giderim ancak ucten sonra yol alirsin ....98 li yilarda o arabayi ilk 300 metrede gecen yoktu
          (''Drag resmi bir motor sporudur. Rolling ise dragda 106 gecemeyen vti sahiplerinin yıllar önce uydurduğu bir illegal yarıştır '') ..
          Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Arac boyle yukluyse bence ancak 200 uzerinde gecebilirsiniz
            2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
              Orjinal yazı sahibi: vandetta
              (''Drag resmi bir motor sporudur. Rolling ise dragda 106 gecemeyen vti sahiplerinin yıllar önce uydurduğu bir illegal yarıştır '') ..

harika bi tespit )) aynen katiliyorum
              bazen herseyden vazgecesim geliyor ...ama birden zaten hicbiseyimm olmadigini anliyorum ve huzurrrrrrr

Yorum

Araç yüklüyse 200 üstüde sakat bence o kadar emin olmamak gerekiyor çok deli makinalar var

http://www.youtube.com/watch?v=Ir1rfpcYw04#
                2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

İşleniyor...
                X