Duyuru

Collapse
No announcement yet.

106 GTI İle Deneyen Var Mı ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 106 GTI İle Deneyen Var Mı ?

Yakın bir arkadaşım gitmiş fuar standından beğendiği bi tane Peugeot 106 GTI'ı almış gelmiş. Hastalık. 99 Model yüklüde bi makina. Bana laf atıyor arada deneyelim meneyelim tarzında. Ben gülüp geçiyorum o apaçi arabasıylamı geleceksin arkamdan diye. Geçeceğimden hiçbir şüphem yok ama akşam üstü arabasına bindim 1-2-3.viteslerde öyle bi fırlıyor ki makina şaşırttı beni. 900 kilo bir şey zaten. Uzun yolda (200 km/h ve sonrası) elbette ki şansı yok ama kısa mesafe Rolling denemesine şüpheyle bakmaya başladım bindiğimden beri. Tecrübe edeniniz var mı ? Kafamı kurcalıyor şu sıralar garip bi konu evet ama.
    [COLOR=black]SADECE ESKİŞEHİRSPOR

Opel Insignia 1.6 Turbo 180 HP Cosmo - Olimpik Beyaz + DVD 800 (2010)

Fiat Bravo 1.6 MultiJet 120 HP-320 NM Sport - Lav Kırmızı + Skydome (2013)

Ynt: 106 GTI İle Deneyen Var Mı ?

sanırım 106 hakkında pek bilginiz yok haha ben hiç bulaşmayın derim. 0-100 de hertürlü yer
    2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox

Yorum

Cok rahat 2-3 boy fark atar 106

Yorum

İlla ara randevulaş elemanla diyorsunuz. Çok iddialı yaklaşımlar...

Yorum

0-100 de sizi her zaman geçer ama 140 dan sonra rüzgarınız la yol dışına atacağınız bir araç olur
          insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Bence biraz 106 gtiylari arastirin derim yani yuksek hizlarda baslamaniz sizin lehinize olur yoksa dusuk hizlarda 106 gti acimaz apaaci arabasi ama iyi gidiyo fakat hic durmuyo sakin onune gecip frene basmayin arkadasiniz sizin bagajdan cikmasin
            2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
              Bence biraz 106 gtiylari arastirin derim yani yuksek hizlarda baslamaniz sizin lehinize olur yoksa dusuk hizlarda 106 gti acimaz apaaci arabasi ama iyi gidiyo fakat hic durmuyo sakin onune gecip frene basmayin arkadasiniz sizin bagajdan cikmasin
              +1
              İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Trabzonda bir arakadaşımda modifiyeli 106 vardı ben onun arabası geçerken yola uçak iniş yapıyor sanıyordum.dereceli egzantrik açık hava filtresi kat iptali v.s v.s
                eğer bu tarz bir araç ise bulaşmayın ama standart bir gti ise kalkıştan hemen sonra geçersiniz ilk kalkışı o önde başlayacaktır 2. vites ten sonra yanından usulca geçmeye başlarsınız.
                2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Power
                  Yakın bir arkadaşım gitmiş fuar standından beğendiği bi tane Peugeot 106 GTI'ı almış gelmiş. Hastalık. 99 Model yüklüde bi makina. Bana laf atıyor arada deneyelim meneyelim tarzında. Ben gülüp geçiyorum o apaçi arabasıylamı geleceksin arkamdan diye. Geçeceğimden hiçbir şüphem yok ama akşam üstü arabasına bindim 1-2-3.viteslerde öyle bi fırlıyor ki makina şaşırttı beni. 900 kilo bir şey zaten. Uzun yolda (200 km/h ve sonrası) elbette ki şansı yok ama kısa mesafe Rolling denemesine şüpheyle bakmaya başladım bindiğimden beri. Tecrübe edeniniz var mı ? Kafamı kurcalıyor şu sıralar garip bi konu evet ama.
                  110-200 yapın geçersiniz
                  Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

106 tam bir tekerlekli tabut.
                    O araba 900 kilo olması sebebi ile çok ciddi fırlıyor.
                    Heleki sen araba yüklü diyorsun.
                    0-100'de 1.5 ton arabayla pek şans vermiyorum.
                    Ancak şu var. Eğer roll olursa o zaman işler değişebilir.
                    Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
                    Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013

Yorum

106 gti 0-100 eğer araç modifiyeli değil ise orjinal verisi 9 sn.
                      bu demek oluyorki iyi bir pilotaj ile 106 gti geçilebilir.sadece kalkışta biraz fark olur ama 100 km hıza çıkıldığında burun farkı ile insignia önde olur.ama ben modifiyesiz 106 gti görmedim dikkatli olmak lazım
                      ve vites geçişleri asıl önemli olan bu roll olursa gti şansı yok bence.
                      2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                      2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

110 - 200+ elbette hiçbir şansı yok. 106 uzun arabası değil Insignia kısa arabası değil olay burada. Ama bahsedilen 2-3 boylar atılırmı ben oraya şüpheyle bakıyorum. Çoğu kişi modifiyeyi sormuş. Araç yüklü arkadaşlar dediğim gibi CAI, Short Shifter, Cat Back, Headers falan turbo hariç bütün ana modifiye ekipmanları var alette. Ama sonuçta 1.6 ama standartı 130 HP olan bir araç bu. Sadece 900 KG olması onu önde kılıyor olamaz ? 0 - 180 Drag desek kalkışta attığı boyu yakalayabilirmiyim ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Power
                          110 - 200+ elbette hiçbir şansı yok. 106 uzun arabası değil Insignia kısa arabası değil olay burada. Ama bahsedilen 2-3 boylar atılırmı ben oraya şüpheyle bakıyorum. Çoğu kişi modifiyeyi sormuş. Araç yüklü arkadaşlar dediğim gibi CAI, Short Shifter, Cat Back, Headers falan turbo hariç bütün ana modifiye ekipmanları var alette. Ama sonuçta 1.6 ama standartı 130 HP olan bir araç bu. Sadece 900 KG olması onu önde kılıyor olamaz ? 0 - 180 Drag desek kalkışta attığı boyu yakalayabilirmiyim ?
                          bana sorarsan yakalıyamazsın ben aracı stock zannetmiştim dediklerine göre muhtemelen 150 hpe kadar çıkmıstır anca 0-220lerde yakalıyabilirsin oda belki ...
                          Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

106 gti lerin 120 hp 940kg 0-100. 8.7 sn standart verileri var.bi dönemin drag arabaları hep bu ve muadili saxo vts ler idi.modifiyeler ile cok saglam giderlerdi.eger sağlam modifiyeli ise ancak 180 ustu suratler de gecersiniz.ama modifiye ediyorum diye motor mundar edilmişse ki muhtemelen oyledir o zaman. daha duşuk hızlarda da gecebilirsiniz

1,4 turbo.sunroof, necvox navigasyon, beyaz (gitti güzelim cosmo)

Yorum

106 , GTI mı bilmiyorum ama.. Kepekli yokuşunda ışıklarda aragaz veren bir adama babam kalkışta kafa tutmuştu. Araç 1.8 Vectra. Yokuş yukarı olmasına rağmen sadece kalkışta geçmişti , sonra geçmiştik, üstelik ağırlık farkı da oldukça fazla. 106 idi eminim ama GTI mıdır bilemem
                              Uygun devirde kalkarsanız bence siz geçersiniz , tabi 0-80 gibi geçilmeyi göze alacaksınız , 3. vitesten sonra yarışın kaderini siz belirlersiniz
                              Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

İşleniyor...
                              X