Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sisli ve tozlu havalarda sis farları kendiliğinden açılması normal mi:)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Sisli ve tozlu havalarda sis farları kendiliğinden açılması normal mi

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
    arkadaş sırf şu afl için cosma almak lazımmış ihihi
    Olur Olur cosmo değilmi
    [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Bugün özellikle bekledim sisler kendinden açılsın diye. Ama açılmadı. Belki sis çok yoğun olursa açıyordur
      2012 - 1.4 Turbo Edition Elegance + Yeni Stil Paketi

Yorum

Ben hep auto konumunda kullaniyorum, evden cikarken hava karanlikti kisalar acikti, siste hava aydinlik ve hatta kar beyazi oldugundan gunes gozlugu bile takmistim. Sensor efendi de ayni goruste imis kisalari kapatmisti. Laf aramizda yanimda arkadaslar vardi, sisleri actin mi diye sorana bu arabada afl var, kendi herseyi benim yerime yapiyor diye ukalalik bile yapmistim. Kontrol edip arabaya dondugumde tabi yanmiyormus demedim.cani sagolsun guzel arabamin.
        2.0 cdti 160 hp AS

Yorum

Boyle bir ozellik yok araclarda,kotu hava aydinlatmasi denilen sey yagmur sensoruyle alakali bir durum.
          Siz yakmis olup unutmus olabilirsiniz veya baska bisey ama ozellik degil bu..
          2015 BMW F30 M Sport

Yorum

Bugün tekrar denedim tozlu bir ortam oluşturduk ama sis farları yanmadı olan toz yapmak için arkadaşın lastiklerinin yıpranması oldu sadece galiba yanlışlıkla elim kolum değdi bende sevinmiştim vay bee demiştim hatta)

11' 1.6 T COSMO 19' JANT + Opc Sinyal Çerçevesi..

Yorum

Eskişehir'de 4-5 gündür kalkmayan sis ve pus atmosferinin içerisinde araca her gün bindim. Yanmadılar.
              [COLOR=black]SADECE ESKİŞEHİRSPOR

Opel Insignia 1.6 Turbo 180 HP Cosmo - Olimpik Beyaz + DVD 800 (2010)

Fiat Bravo 1.6 MultiJet 120 HP-320 NM Sport - Lav Kırmızı + Skydome (2013)

Yorum

Hayirlisi olsun ilerde oda olur
                2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

İşleniyor...
                X