Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sağ arka cam yerinden çıktı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Sağ arka cam yerinden çıktı

Selamlar,10gün kadar önce tail için Tekirdağ üzerinden feribotla Avşa adasına gittim.Adaya vardıktan sonra sağ arka camı kapatırken camın yerinden çıktığını görüp durdurduk.Daha sonra bayağı bir süre camı yerine oturtabilmek için uğraştık.Cam sol taraftan yuvasından çıkıp kelebek camının üstüne doğru gidiyordu.Erdemirler otoyu aradım,servise bağladılar.Konuştuğum kişi bana perçinlerinin kırılmış olabileceğini söylediler.Araç 1,5aylık 630km de.1 hafta kadar sonra dönüşte Erdemirler'e uğradım,ilgilenen usta kelebek camıyla açılıp kapanan camın arasındaki çıtanın üzerindeki plastik yuvayı söküp bir sprey sıktı ve 5dakika içerisinde problemi halletti.Arka camlar yarı açıkken sağa sola çok rahat çekilebiliyor.Bir daha camları tamamen açıp kapatırken aynı şeyin olcağından endişeliyim.İnsignilarda bu konuda genel bir problem mi var acaba?
    2010 Cosmo 1.6 Turbo Siyah(karbon)-Bej döşeme

Ynt: Sağ arka cam yerinden çıktı

geçmiş olsun, genel bir problem değil ama şaşırtıcı, montaj aşamasında bir aksaklık olmuş olabilir.
    bu arada sizi de tanıyabilirmiyiz?

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
    InsigniaTEAM

Yorum

bende ilk kez gördüm böyle bir arıza... bu arada kendinizi tanıtabilir misiniz?
      F30 Sport+

Yorum

Ben birşey soracağım ;

Camlara Filim yaptırdınızmı ? eğer evetse filim yapan firmayla görüşmek lazım kapıları sökmeden filim yaparken yanlışlıkla yuvaya zarar vermiş olabilirler.

bu arada hoş geldiniz.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sefa
          Selamlar,10gün kadar önce tail için Tekirdağ üzerinden feribotla Avşa adasına gittim.Adaya vardıktan sonra sağ arka camı kapatırken camın yerinden çıktığını görüp durdurduk.Daha sonra bayağı bir süre camı yerine oturtabilmek için uğraştık.Cam sol taraftan yuvasından çıkıp kelebek camının üstüne doğru gidiyordu.Erdemirler otoyu aradım,servise bağladılar.Konuştuğum kişi bana perçinlerinin kırılmış olabileceğini söylediler.Araç 1,5aylık 630km de.1 hafta kadar sonra dönüşte Erdemirler'e uğradım,ilgilenen usta kelebek camıyla açılıp kapanan camın arasındaki çıtanın üzerindeki plastik yuvayı söküp bir sprey sıktı ve 5dakika içerisinde problemi halletti.Arka camlar yarı açıkken sağa sola çok rahat çekilebiliyor.Bir daha camları tamamen açıp kapatırken aynı şeyin olcağından endişeliyim.İnsignilarda bu konuda genel bir problem mi var acaba? maalesef aynı sorun benım racımdada oldu ben servısı falan aramadım cumartesı bakım a gıdecegım zaten o zaman hallederler yanlız fıtılını cıkartmadan camı kapatmak mumkun olmadı bır haftadır fıtıl dısarıda gezıyorum
          2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

daha neler göreceğiz
            Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

gormediklerimizi
              2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Selamlar,hoşbulduk teşekkür ederim.Ben müzisyenim,İnsigniayı bende beğenerek aldım ve hayranıyım,sahip olduğum halde yolda gördüğüm zaman diğer İnsignialara hala daha bakıyorum.Camlara film yaptırmadım.Bozuk bir yola veya bir çukura çok sert bir şekilde girmedim.Arka camları çok nadir açıp kapadım.Olayın olduğu gün arabalımotorda camlar açıktı,kapatmak isteyincede böyle oldu.Daha öncede söyediğim gibi cam biraz açık olduğunda tutup çok rahat sağa sola sallayabiliyosunuz.Problem görmek istemediğim için diğer camda denemedim.Bu sağa sola oynaması normalmidir ve çok iyi bilmiyorum ama her markada arka cam lar tamamen açılamıyor herhalde ayrıca tamamen açılabilmesi güzel bişey.İlk bikaç gün çok canım çok sıkıldı araç 630kmdeydi,adada olmak da ayrı bir aksilik.İnsignaya olan güvenim sarsıldı birden,birtakım arızalar için sürekli servisi mi arıyacam diye düşündüm.Kimseye inandıramam diye uzaktan yakından bir çok resmini çektim.Sınırsız yola devam kapasmındaki telefonuda aradım ertesi günü, bana servise götürmemi söylediler,güvenlik açısından endişe ediyosanız tamir için birkişi göderebiliriz ama kapının önpanelinin sökülmesi lazım orda yanlış veya yetersiz tamir olabilir dediler bende bir cam kimseyi yormak istemedim ama sıfır km bir araçta böyle bir arızayıda haketmiyorum.Camda şimdi problem yok ama kapının ön panelinin söklüp bakılması gereken birşey varmıydı bilmiyorum daha sonra bunuda araştırmak isterim.Aracımdan memmun,kullanmak büyük bir zevk,göze geliyosundur diyorlar,yolda da hemen ilgilenmişlerdi.Kimseye karşıda bir yerinmem yok.Merak ettiğim bir konuda torpidoyla kapıların birleştiği yerdeki uyum ve boşluklar her İnsigniada farklı ,sağda ve solda da farklı hiçbirinin oranı aynı değil.kapı çizgisi yukarda oluyor torpidaya göre.Bir araçta solkapıyla torpido arsındaki boşluk azken diğerinde çok fazla.Herkese kazasız,huzurlu yolculuklar dilerim.
                2010 Cosmo 1.6 Turbo Siyah(karbon)-Bej döşeme

Yorum

geçmiş olsun Allah daha büyük sıkıntıları gostermesin. bence de nazarlik olsun araça takmayin kafaya pek. şimdi günümüz araçlarinin geldiği noktaya bir bakin hergün yepyeni teknolojiler çıkıyor. ama ne gariptirki bukadar yeni teknoloji çıkarken asil demirbaş aksamlarda problem olabiliyor. sonuçta insan eli degen herşeyde belli bir hata payi vardir. 3 sene kadar once arkadasimin golfunde de ayni şey başimiza gelmişti.cam yerinden çıkmıştı normal yolda giderken. kesinlikle can sıkacak bişey benim başima gelse benim de acayip canim sıkılır.sonuçta yeni bir araç özene bözene aliyorsunuz ve en ufak bişeye tahammül edemiyorsunuz. fakat ben bu tarz ufak aksiliklerin daha büyük problemlerin önüne geçiceciğini düşünüyorum. bir arkadasiminizin dediği gibi montaj hatasi da olabilir. bence okadar ince eleyip sık dokumamak lazım. ( gerçi ben de acayip ayrinticiyimdir) oradan ses geliyor buradan ışık geliyor derken insan kendi kendini mutsuz eder. ben bu paraya alinacak en dolu ve en güzel araci aldigimi düşünüyorum. e okadar kusur kadi kızında da olur nazarlik deyin geçin. Allah kazasiz belasiz sürüşler nasip eylesin.
                  Insignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi 

Yorum

+1

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Pamperos
                      geçmiş olsun Allah daha büyük sıkıntıları gostermesin. bence de nazarlik olsun araça takmayin kafaya pek. şimdi günümüz araçlarinin geldiği noktaya bir bakin hergün yepyeni teknolojiler çıkıyor. ama ne gariptirki bukadar yeni teknoloji çıkarken asil demirbaş aksamlarda problem olabiliyor. sonuçta insan eli degen herşeyde belli bir hata payi vardir. 3 sene kadar once arkadasimin golfunde de ayni şey başimiza gelmişti.cam yerinden çıkmıştı normal yolda giderken. kesinlikle can sıkacak bişey benim başima gelse benim de acayip canim sıkılır.sonuçta yeni bir araç özene bözene aliyorsunuz ve en ufak bişeye tahammül edemiyorsunuz. fakat ben bu tarz ufak aksiliklerin daha büyük problemlerin önüne geçiceciğini düşünüyorum. bir arkadasiminizin dediği gibi montaj hatasi da olabilir. bence okadar ince eleyip sık dokumamak lazım. ( gerçi ben de acayip ayrinticiyimdir) oradan ses geliyor buradan ışık geliyor derken insan kendi kendini mutsuz eder. ben bu paraya alinacak en dolu ve en güzel araci aldigimi düşünüyorum. e okadar kusur kadi kızında da olur nazarlik deyin geçin. Allah kazasiz belasiz sürüşler nasip eylesin.
                      +1000000
                      Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

YAZDIĞINIZ GİBİ YAKIN ZAMANDA BENİMDE SAĞ ARKA CAM AÇIKKEN ARABANIN KAPISININ KAPATILMASI SONUCU KELEBEK CAM CITASINIZ ÜZERİNE ÇIKTI. BENCE BOYLE BİR PROBLEM ARABALARIMIZDA VAR VE FİRMA BUNU GİZLİYOR. BENDE FİLM KAPLI ANCAK İÇ MEKANİZMAYI GÖRDÜĞÜM KADARIYLA İYİ TASARLANMAMIŞ. KAPI İÇİNDEKİ PARÇASI SADECE SERBEST PLASTİK BİR RAYDAN İBARET. CAM ZATEN ASİMETRİK. BENDE ÇANKKALE SERVİSTE BUNU YAPTIRDIM. ŞAŞIRIR GİBİ DAVRANDILAR ANCAK YİNE TOZ GİDERİCİ SPREY İLE PROBLEMİ 5 DKÇ ÇÖZDÜLER. 3 GUN ACIK CAM İLE GEZMEK ZORUNDA KALDIM. VAKTİM OLMADI ANCAK BU KONUYLA İLGİLİ OLARAK ÜST YÖNETİME BİR MAİL ATACAĞIM.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mozer
                          YAZDIĞINIZ GİBİ YAKIN ZAMANDA BENİMDE SAĞ ARKA CAM AÇIKKEN ARABANIN KAPISININ KAPATILMASI SONUCU KELEBEK CAM CITASINIZ ÜZERİNE ÇIKTI. BENCE BOYLE BİR PROBLEM ARABALARIMIZDA VAR VE FİRMA BUNU GİZLİYOR. BENDE FİLM KAPLI ANCAK İÇ MEKANİZMAYI GÖRDÜĞÜM KADARIYLA İYİ TASARLANMAMIŞ. KAPI İÇİNDEKİ PARÇASI SADECE SERBEST PLASTİK BİR RAYDAN İBARET. CAM ZATEN ASİMETRİK. BENDE ÇANKKALE SERVİSTE BUNU YAPTIRDIM. ŞAŞIRIR GİBİ DAVRANDILAR ANCAK YİNE TOZ GİDERİCİ SPREY İLE PROBLEMİ 5 DKÇ ÇÖZDÜLER. 3 GUN ACIK CAM İLE GEZMEK ZORUNDA KALDIM. VAKTİM OLMADI ANCAK BU KONUYLA İLGİLİ OLARAK ÜST YÖNETİME BİR MAİL ATACAĞIM.
                          hoşgeldiniz, sizide tanısak;
                          InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

- küçük karakterlerle yazarsanız seviniriz
                          InsigniaTEAM

Yorum

ben bursada doktorum. 1 yıldır cosmo 1,6 180 kullanıyorum. acaba doğrumu yaptık diyenlerdenim. bu son olay çok canımı sıktı. siz memnunmusunuz aractan. dv-800 yuklu bende ve navigasyon update yeni geldi yukledik. ayrıca benzin sarfiyat değerleri katolog değerlerinin çok üstünde gibi geliyor bana. bu monuda ne dusunuyorunuz.

Yorum

kalıcı olması için tanıtma kısmını bu linkten yaparsanız sevinirim.

bende Insignia yok ama sahip olsaydım memnun olurdum diye tahmin ediyorum ihihi
                              yakıt tüketimi kullanımla ilgili, düzgün kullanımla fabrika verilerini yakalamak mümkün. ortalamanın üstünde benzin yakan 2 yada 3 kişi var, sebebi bilinmiyor.
                              InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                              X