Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sağ arka cam yerinden çıktı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Sağ arka cam yerinden çıktı

ne diyecegmi sasırdım bende salı günü insignialı olacam ama bir yandan arabayı seviyorum bir yandanda soguyorum :S

Yorum

araba canavar gibi. ondan şüphen olmasın. ancak bence tek kusuru tamamen yeni bir araç olması. buna rağmen yineden az problemi var. sizin alacağınız araç heralde 1 yıl öncesine göre daha oturmuştur.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: byanigli
        ne diyecegmi sasırdım bende salı günü insignialı olacam ama bir yandan arabayı seviyorum bir yandanda soguyorum :S
        Soğuycak birşey yok sonuçta bu bir araba ve ufak tefek sorunlar çıkacaktır.Sonuçta seri üretim.Ama halledilemicek şeyler değil hiçbiri.
        Beyaz Renk 1.6T Cosmo+Dvd 800

Yorum

Merhabalar..
          Opel insignia sport tourer için sol arka cam fitilim yirtildigi için degişmesi lazimmiş .. Nereden bulurum? orjinali pahalı diye düşunuyrum ama.. fiyatlar ne duzeydedir acaba?
          2010 Model 1.6 Insignia Sport Tourer

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mursav
            Merhabalar..
            Opel insignia sport tourer için sol arka cam fitilim yirtildigi için degişmesi lazimmiş .. Nereden bulurum? orjinali pahalı diye düşunuyrum ama.. fiyatlar ne duzeydedir acaba?
            Sportstourerlar'da camlar orijinal siyah olması lazım, film değildir, fabrika filmli araç çıkartmaz. Sizinki sonradan çekilmiş eğer 2. el aldıysanız
            ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Yanlış anlaşıldım heralde cam FİTİLİ hasar görmüş..Bu yüzden cam konu başlaığindaki örnek resimdeki insignia gibi arka kelebek camının üzerine açılmıştı..Kendim aç-kapa yaoparak oturttum ama bugün gittiğım usta fitil hasar görünce raydan çıkmış dedi..Dolayısıyla fitil ihtiyacım var..Tabii uygun fiyatli olur ise daha iyi olur ( sağlam yan sanayi seçenekleri dahil.. )
              2010 Model 1.6 Insignia Sport Tourer

Yorum

İşleniyor...
              X