Aracı ocak başında teslim alıcaz.Axa ve groupama sigorta dan teklif aldık.Normal fiyat 1600 eczacı indirimi diye 1400 çıkarttılar.Sizce uygunmudur ? Önerileri bekliyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Kasko önerileriniz
Collapse
X
-
Ynt: Kasko önerileriniz
Orjinal yazı sahibi: RevoAracı ocak başında teslim alıcaz.Axa ve groupama sigorta dan teklif aldık.Normal fiyat 1600 eczacı indirimi diye 1400 çıkarttılar.Sizce uygunmudur ? Önerileri bekliyorum.
sadece araca göre fiyat kıyaslaması yapamayız, kullanıcının yaşı, ehliyet süresi, daha önce kaskosu olmuşmu, olmuşsa kazası varmı gibi biçok etken kasko fiyatını değiştirmektedir...
-
Orjinal yazı sahibi: RevoYaklaşık 30 yıldır ehliyet var.Yaş 56.15yıl kasko vardı 2 kez ufak çaplı kazalar oldu.Diğer araç üzerinde o kasko ancak son kaza geçen yıl meydana geldiğinden hasarsızlık kalktı.Şartlar bu şekilde
yaş 56 diye yüksek çıkmış olabilir, malum yaş ilerledikçe refleksler azalıyor...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Orjinal yazı sahibi: RevoYaklaşık 30 yıldır ehliyet var.Yaş 56.15yıl kasko vardı 2 kez ufak çaplı kazalar oldu.Diğer araç üzerinde o kasko ancak son kaza geçen yıl meydana geldiğinden hasarsızlık kalktı.Şartlar bu şekilde
yaş 56 diye yüksek çıkmış olabilir, malum yaş ilerledikçe refleksler azalıyor...
Şartlar olarak şöyle.Yılda 1 kez yetkili serviste orjinal ön yan cam değişimi bir kez far değişimi hasarsızlığı bozmuyor.4 kez mini onarım hakkı autokingde.İlk sene 200 sonrasında 1000tl ye kadar hasarlar hasarsızlığı bozmuyor.Yanlız bunların hepsi bir arada olabilir mi onu sormayı unuttum yani örneğin;bir kez ön cam değişti 4 mini onarım 500tl de hasarlı ufak çaplı birşey.
Doğal afetlere terör saldırılarına çalınmalara vs karşı,pert durumunda anahtar teslim 0 araç bedeli vs.
Fiyat olarak o kadar sorun değil ancak groupama nasıldır?
Yorum
Yorum