Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kasko önerileriniz

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Kasko önerileriniz

Aracı ocak başında teslim alıcaz.Axa ve groupama sigorta dan teklif aldık.Normal fiyat 1600 eczacı indirimi diye 1400 çıkarttılar.Sizce uygunmudur ? Önerileri bekliyorum.

Ynt: Kasko önerileriniz

Orjinal yazı sahibi: Revo
    Aracı ocak başında teslim alıcaz.Axa ve groupama sigorta dan teklif aldık.Normal fiyat 1600 eczacı indirimi diye 1400 çıkarttılar.Sizce uygunmudur ? Önerileri bekliyorum.

sadece araca göre fiyat kıyaslaması yapamayız, kullanıcının yaşı, ehliyet süresi, daha önce kaskosu olmuşmu, olmuşsa kazası varmı gibi biçok etken kasko fiyatını değiştirmektedir...

Yorum

Yaklaşık 30 yıldır ehliyet var.Yaş 56.15yıl kasko vardı 2 kez ufak çaplı kazalar oldu.Diğer araç üzerinde o kasko ancak son kaza geçen yıl meydana geldiğinden hasarsızlık kalktı.Şartlar bu şekilde

Yorum

Yaklaşık 30 yıldır ehliyet var.Yaş 56.15yıl kasko vardı 2 kez ufak çaplı kazalar oldu.Diğer araç üzerinde o kasko ancak son kaza geçen yıl meydana geldiğinden hasarsızlık kalktı.Şartlar bu şekilde

yaş 56 diye yüksek çıkmış olabilir, malum yaş ilerledikçe refleksler azalıyor...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09

yaş 56 diye yüksek çıkmış olabilir, malum yaş ilerledikçe refleksler azalıyor...
          Belkide
          Şartlar olarak şöyle.Yılda 1 kez yetkili serviste orjinal ön yan cam değişimi bir kez far değişimi hasarsızlığı bozmuyor.4 kez mini onarım hakkı autokingde.İlk sene 200 sonrasında 1000tl ye kadar hasarlar hasarsızlığı bozmuyor.Yanlız bunların hepsi bir arada olabilir mi onu sormayı unuttum yani örneğin;bir kez ön cam değişti 4 mini onarım 500tl de hasarlı ufak çaplı birşey.
          Doğal afetlere terör saldırılarına çalınmalara vs karşı,pert durumunda anahtar teslim 0 araç bedeli vs.
          Fiyat olarak o kadar sorun değil ancak groupama nasıldır?

Yorum

hapsi birarada oluyor benim bildiğim, grupamayı bilmiyorum, 2 yıldır axadayım, bi sorum yok memnunum...

Yorum

Bakalım deneyelim inşallah kaskoyla işimiz olmaz hiçbir zaman

Yorum

2012 model elegant 590 tlye yaptırdım stil paketli, full sigorta
                2012 İnsignia 1.4 turbo edition elegance+beyaz

Yorum

İşleniyor...
                X