Simdi Opel Opan'dan geliyorum. OPC Panjur + iscilik icin 765 lira fiyat verdiler! Panjur 675 TL iscilik 90 TL.. Sizce nasil bu fiyat? Aracima taktirmayi dusunuyorumda arkadaslar?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
OPC PANJUR ve FIYATI HAKKINDA
Collapse
X
-
Ynt: OPC PANJUR ve FIYATI HAKKINDA
Orjinal yazı sahibi: ygtylmzFiyata normale yakin gibi cok hafif iscilik pahali geldi ama servis yani normal
Alt iki citayi piano black kaplatip 20tl ye benzer goruntu yakalayabilirsiniz alternatif bi cozum
50 tl ver alt iki çıtayı kaplat. Aynı havayı verir bence.
Bence irmscher kesinlikle daha güzel.Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013
Yorum
-
Kaplama kullanmiycam arkadaslar konuyu ben yanlis anlattim heralde.. illaki alip takicam arabama daha uygun fiyat verebilicek bir yer var mi orjinal opc panjuruna bunu merak ettim1.6 Turbo 180 hp Cosmo - Flexride - DVD 800 (2012)
-
1.4 TSI 160 hp DSG VW CC - Exclusive (2015)
-
2.4 D5 185 hp Volvo XC90 (2006)
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: viperkingBen de bazı parçaların pahallılığını anlamıyorum. Yani alt tarafı plastik bir ön panjur 2gr da krom var. tutup da o kadar para vermek akıl karı değil bence. En iyi çözüm kaplamaHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
Yorum