Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Fiyat konusunda kafama takılanlar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Fiyat konusunda kafama takılanlar

Merhaba.Aracı alışımız gerçekten çok sürpriz şekilde oldu.Normal şartlarda alacağım en ufak şeyi dahi araştırırım ancak bu kez olmadı.Başka bir araç düşünüyorduk onu bulamayınca bir anda opel bayine girince insignia almaya karar verdik.(Ailemin de isteğiyle).Aldık artık zaten ancak sizce yüksek bir fiyata mı aldık?
    1.4T Edition+Elegance+Yeni Still Paket+Navigasyon-Gerigörüş tv vs+orjinal bagaj havuzu(bize gerekliydi gerçekten)(300tl civarı sanırım).Birde paspas hediye Anahtar teslim 62bin.Teslimatı da yeni yılda yapıcaz 6 aylık mtv ve 1 yıllık trafik sigortası onlardan.Bitmiş gitmiş bir olay aslında ancak canım sıkıldı biraz.Sanki daha düşük fiyat alınabilirmiş ancak araştırmadığımızdan yüksek almışız gibi geldi.

Sonuçta istediğimiz renk vs buna bile biraz fazla vermek ancak böyle ufak şeyleri kafama takan biriyim.Fiyat konusunda değerlendirmelerinizi bekliyorum.Teşekkürler

Ynt: Fiyat konusunda kafama takılanlar

Hiç fiyat araştırması yapmadan fiyatın yüksek olduğunu nasıl düşünüyorsunuz?
    Aracınız hayırlı olsun, fiyatı olması gerektiği gibi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tozse
      Aldıktan sonra araçtırma yapma fırsatım oldu .Aracın geliş zamanı fiyatını etkiler mi acaba yılın başlarında veya sonlarında gelmesi?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Revo
        Aldıktan sonra araçtırma yapma fırsatım oldu .Aracın geliş zamanı fiyatını etkiler mi acaba yılın başlarında veya sonlarında gelmesi?
        Aracın geliş zamanı fiyatı etkilemez, ancak 12.ayda aracı teslim alırsan Ocak ayında ayrıca araç vergisi ödersin.

Yorum

Aracın geliş zamanı fiyatı etkilemez, ancak 12.ayda aracı teslim alırsan Ocak ayında ayrıca araç vergisi ödersin.
          Teşekkürler.Bu durumu her bayi sunmuyor mu yani biraz daha iyi fiyat verip teslim şartı koyabilir mi yeni yıla kadar alıcaksınız diye?

Yorum

Teşekkürler.Bu durumu her bayi sunmuyor mu yani biraz daha iyi fiyat verip teslim şartı koyabilir mi yeni yıla kadar alıcaksınız diye?
            Ben ödüyorum şimdi 387 TL gibi bir vergi.
            Araç fiyatı için kafana çok takılmasın.
            Bizim oralarda derler ki "Ölüyü çok yıkarsan ..." Devamını bilirsiniz.
            Aracın fiyatı bana normal geldi.
            Araç için ödeme yapmadıysanız cayma hakkınız var ise biraz sıkıştırın.
            Nihayetinde bu aracı bulabileceğiniz onlarca yer var zaten.
            Veya ödeme yaptıysanız fiyat konusunda birşey yapamıyorsanız başka konularda bastırın.
            Hediye isteyin vs.
            Tekrar hayırlı olsun.
            Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
            Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013

Yorum

Fiyatı oldukça makul birde boya koruma ile karter koruma sacı hediye isteyin. Aracınız hayırlı olsun
              2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Teşekkür ederim içim rahatladı

Boya koruma konusunda direttik ancak anlaşmalı bir şirkete yaptırdıklarından yapamıyorlarmış.

Boya koruma+cam filmi için nakit 600tl fiyat verildi daha şimdi aradılar.Bende çok kararsız kaldım.Orta koyulukta cam filmi taktırmak istiyorum 350tl deniyor solargard.Ancak forumda birçok ceza yiyenler üstüne de bunları çıkarttırmak zorunda olanlar gördüm.Buna da çok çekiniyorum.Yaptırması ayrı cezası ayrı söktürmesi vs derken birçok masraf yaratıcak.
                Boya koruma ise 1 yıl etkisi sürücek.3-4 saatte uygulanıyor dendi oda beni korkuttu genelde 6-7 saatte uygulanması gerektiği söyleniyor.
                Sizce ne yapmalıyım?

Yorum

bagaj havuzu internette 70-100 tl arası çok rahat alınabiliyor.açıkcası 0 km araca boya koruma hediye edilmediği sürece bence gereksiz.sonuçta araç sıfır boyası zaten yeni koruması üzerinde var zaten.kış bittikten sonra siz herhangi bir yere daha uygun fiyata yaptırabilirsiniz.yada benim gibi merak edip kendi ürünlerinizi alıp canınız sıkıldıkça boya koruma yapabilirsiniz.cam filmi tamamen tercih meselesi ona yorum yapmayacağım.en azından hediye olarak karter koruma sacı alabilirseniz ve birde kauçuk paspas sizin için iyi olur.
                  aracınız hayırlı olsun fiyatıda normal.
                  2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                  2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Fiyat yanindaki ekstralarla normal merak etmeyin araciniz hayirli olsun yanina karter korumada isteyebilirsiniz. bende solargard yaptirdim disarda 200 tl ye bence servise bosuna fazla para vermeyin. Ceza olayi biraz sans isi hemen bu aksamda yiyebilirsiniz 5 sene yemeden de dolasabilirsiniz boya koruma ben alirken yaptirdim adam tirnaklarini gecirsen cizemezsin dedi 1 hafta sonra yikadim bezle silerken bi baktim cayir cayir cizildi bence yaptirmayin bosa para kaybi 6 ay sonra falan yaptirirsiniz araba zaten cizilcek yaptirisiniz sifir olur
                    2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Haklısınız 1 yıl kadar sonra bu uygulamaları yaptırmak daha mantıklı sanırım Karter konusu biraz tartışmalı güvenlik açısından o yüzden bagaj havuzu tercih ettim.2 sininde yan sanayi fiyatları ve orjinal parça fiyatları yakın zaten.
                      Edition elegance larda maalesef geri vitese takılınca sağ ayna eğilmiyor.Bunu yapabilmenin herhangi bir imkanı var mı acaba yazılımla vs?

Yorum

Fiyat gayet uygun bence. Hafta sonu bir bayi yeni stil paketli, nehir gri, iç siyah döşeme olan bir aracı 59700 fiyat verdi bana. Yoklamak için fiyat almıştım dip fiyatı istedim. Sizin ekstralarla bence gayet makul bir fiyat almışsınız..
                        (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

aracın fıatı normal hele 18 inç te varsa . güle güle kazasız gunlerde kullan
                          ahmet

Yorum

İşleniyor...
                          X