Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Insigniateam ANKARA Facebook grubu aktif olmuştur.. bilginize..
Collapse
X
-
Ynt: Insigniateam ANKARA Facebook grubu aktif olmuştur.. bilginize..
Arkadaşlar;
Formumuzun Facebokktaki sembolik sayfası burasıdır
http://www.facebook.com/insigniateam.tr?fref=ts
Lütfen Insigniateam olarak farklı facebook sayfaları yapmayalıım.
Lütfen benide yanlış anlamayın bizler bu forumda varız herkesin Facebook üyeliği olmayabilir birde birden fazla yerde farklı yerde konular açılırsa nereyi takip edeceğimizi şaşırırız
Keyifli Forumlar.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
-
Bir diger konuda site yonetimi hakkinda.. Bir admin veya moderatorlugunde ankara temsilcisi olursa yani ankaradan birinide gorevlendirebilirsek duyuru organizasyon vb. konularda daha efektif oluruz diye dusunduk.. hepiniz ankara disiniz kusura bakmayin bu bnm gorusum1.6 Turbo 180 hp Cosmo - Flexride - DVD 800 (2012)
-
1.4 TSI 160 hp DSG VW CC - Exclusive (2015)
-
2.4 D5 185 hp Volvo XC90 (2006)
Yorum
-
Her il için adminlik verme gibi bir durum söz konusu olamaz. Yönetici olmamak forum üzerinden konu açmayı kısıtlayan bir durum değil. Ya da ben pek bağdaştıramadım ikisini. Facebook sayfası bence de tek olmalı. Yine o sayfa üzerinden duyuruları yapabilirsiniz ayrıca sadece Ankara değil tüm InsigniaTeam haberdar olur. Buluşmalarda zaman zaman sürpriz misafirler olabiliyor2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide
Yorum
-
Her il icin verilmesi lazim bugun eksikligini gorduk.. Sonucta bi cati altinda toplaniyoruz.. Bir ankara sorumlusu ve yardimcisi yeterli olacaktir.. bu sadece bir fikir.. yonetimde tartismaya acik bi konu sunuyoruz.. ister kabul olur ister olmaz.. Bu sadece bizim ortak gorusumuz.. Bizim problemimiz bu bulusma ben demesem duyurulara eklenmeyecekti. Olay bu. Biraz daha istanbul disina cikabilirsek ilginin biraz daha artacagindan suphemiz yok1.6 Turbo 180 hp Cosmo - Flexride - DVD 800 (2012)
-
-
Yorum
-
Eymen'in yazdıklarına katılarak bir açıklama yapmak istiyorum.
Yöneticilik ve Temsilcilik farklı konulardır. Gönüllü olan arkadaşlarımızdan Ankara'ya özel Organizatör tanımlayabiliriz, ki zaten vardı ancak siteden ayrıldı. Yeni bir organizatörün/temsilcinin eksikliğinin biz de farkındayız ancak hadi demekle olmuyor. Bugün yetki verip yarın geri almamak için doğru seçim yapmalıyız çünkü bu iş oyun değil.
Keşke böyle sitemle karışık bir duyuru yapmak yerine önce bizimle görüşseydiniz.
Facebook sayfasıyla ilgili de;
Bende tek bir sayfamız olması gerektiğini düşünüyorum, alt bölümler açılması durumu biraz karıştırabilir.
Zaten birkaç adet sayfamız vardı, diğerleri kapatılıp tek ve kurumsal nitelikte bir çatı altında toplanıldı. Böylesinin daha iyi olduğunu düşünüyoruz.
Bazı konuları takip etmekte gecikebiliriz, böyle durumlarda yine yönetimle görüşürseniz gerek forumda gerek facebook/twitter'da gerekli duyurular yapılır.
Ayrıca konuların ve buluşmaların takip edileceği doğru adres forumdur, facebook sayfadan ibaret.
Birlik ve bütünlük için fevri kararlar vermek yerine site yönetimiyle iletişime geçilirse hem daha kalabalık kitlelere ulaşılır hemde doğru yöntemler uygulanır.InsigniaTEAM
Yorum
-
Herkesin kısmen haklı olduğu noktalar var, ancak toplantı organizasyonları forumdan başlatılmak kaydıyla Facebook sayfası üzerinden daha etkin yönetilebileceğini düşünüyorum. Ankara İl temsilciliği konusunda da diğer arkadaşlarıma katılıyorum umarım en kısa zamanda aramızdan bir temsilci seçilir.
Yorum
-
Bizim yonetici veya moderator diye dedigimizin karsiligi "organizator" imiş, anladigim kadariyla yanlis anlasilmis, biz kelimeyi yanlis kullanmisiz.. Cagri Sucu arkadasimizinda dedigi gibi bir organizator (site tarafindan gorevlendirilmis) birine ihtiyac var yani bizim istegimiz bir ekstra gorevlendirme .. ANKARA SORUMLUSU secilirse bunun daha iyi olacagini dusunuyoruz..1.6 Turbo 180 hp Cosmo - Flexride - DVD 800 (2012)
-
-
Yorum
-
Bu görevlendirme sanırım ki gönüllülük esasıyla yapılması gerekiyor. Ankara'lı arkadaşlardan bu göreve gönüllü olanlar belirtirlerse çok daha kolay ilerlenir diye düşünüyorum..(Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi
Yorum
-
Bizden gonullu biri var mi Ankarali arkadaslarimiz? Veya onerileriniz?1.6 Turbo 180 hp Cosmo - Flexride - DVD 800 (2012)
-
-
Yorum
-
Yani konu biraz sapmış.
Facebook grubu konusu dönmüş dolaşmış eksik organizatöre gelmiş.
Ben sitemiz için Facebook ankara grubunu iyi bir girişim olarak buldum.
Emeğinize sağlık. Ancak tek bir grup ilgiyi tek bir yerde toplamaya yarayacaktır.
Bende tek grup olmasını biraz daha kullanışlı buldum.
Ancak facebook Ankara grubunun kurucusu eksiksiz olarak aynı duyuruları ana grubumuzda yaparsa kullanılabilir diye düşündüm.
Bu organizatörlük konusuna gelirsek.
Bu konu hakkında bende birşey söylemek isterim.
Organizatör olacak kişinin vasıfları hakkında bence bir kriter belirlenerek bir anket yapılabilir.
Şöyle ki yönetim uygun gördüğü kişileri ankete ekler, Ankara üyesi olanlar oylar.
Organizatörlük görevi anketten çıkan üyeye teklif edilir.
Verilecek yetki ve destekler belirlenir.
Üye kabul ederse organizatör olur.
Ne dersiniz?Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013
Yorum
-
Mantikli oylama yapilsin ayrica su son gelen 8 kisinin hepsinin hepimizin yani isimleri yazilsin en cok kimde cikarsa o olsun1.6 Turbo 180 hp Cosmo - Flexride - DVD 800 (2012)
-
-
Yorum
Yorum