Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.4 turboda sorun yaşayan var mı acil yardım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.4 turboda sorun yaşayan var mı acil yardım

Arkadaşlar sıfır 1.4 turbo motorlu astra almak istiyorum;ancak asranın sitesine bir sistem hatasından dolayı üye olamıyorum. insigniada da aynı motorlar kullanıldığı için buradan danışmak istedim. 1.4 turbo aracı olanlar memnun mu? yaşadıkları sorunlar var mı? bu hafta içinde aracı alıp almamaya karar vermem lazım. bazı forumlarda aracın turbosunda çok arıza çıktığını söylüyorlar. aracı gördüm ve çok etkilendim; ama bütçemi zorlayıp 50bine bir araç alıyorsam arıza da istemiyorum. Bir de bu aracı lpgli kullanan var mı? lpgli kullanan varsa ne zamandır kullanıyor ve memnun mu? Arkadaşlar acil yorumlarınızı bekliyorum. Gerçekten düşünmekten artık mideme ağrılar girmeye başladı. Araç almak ne sıkıntılı bir işmiş ya

Ynt: 1.4 turboda sorun yaşayan var mı acil yardım

Merhaba foruma hoş geldiniz.
    Turbo arızası sık yaşanan bir problem değildir, rahat olun. Ancak LPG düşünmeyin bu konuda subap erimesi problemi sizi üzebilir.

Yorum

turboyla alakalı hiçbir sorun duymadım. şuan yaşanan tek problem start stop sorunu.
      2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox

Yorum

welcome arkadaşlar gerekli yardımda bulunacaklardır.
        insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

8 ay oldu arabamı alalı turboyla ilgili bi sıkıntı yasamadım hic.su ana kadar tek sıkıntı start stop ta var.onuda servis hal eti..
          ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

arkadaşlar yardımınız için çok teşekkür ederim. özellikle de ulaş bey size teşekkür ederim. beni buraya yönlendirdiğiniz için. sanırım aracı alacağım ama açıkçası biraz soğudum. ilk hevesim kalmadı ama aracı çok beğendim. sanırım turbo arızası çok sık oluşan bir şey değil, araç şehir içinde turboya geçemediği için çok yakıyor ve şu an itibariyle tüp takmak çok sağlıklı görünmüyor. şimdilik araştırma sonuçlarım bu.
            yine bu aracın astrasını veya insigniasını kullananlar varsa yardımlarınızı bekliyorum. bu arada almak istediğim araç otomatik vites. bunu belirtmeyi unutmuşum.
            almayı düşündüğüm araç tam olarak astra j 1.4 hb turbootomatik vites sport modeli.

Yorum

Bi seneden fazladir kullaniyorum suana kadar arac turbosuyla ilgili sorun yasayan duymadim merak etmeyin motor ve turboyla ilgili bi ariza vermez.

arac sehiricinde turboya gecmiyo o yuzden cok yakiyo diye bisey yok arac turbosu her zaman devrede maksimum torkunu 1850 devirde veriyo ve sehir icinde bu devir cok rahat yakalanir benim ortalamam 7,5-8 litre yakiyo ki alcaginiz araba 150-200 kilo falan daha hafif kullanima gore daha azda yakilabilir bu sizin elinizde

1.4turbolarin lpg yle uyumu var diye biliyorum yani 1.6 turbolar gibi degil hatta almanyada fabrika cikisli lpgli 1.4turbolar satiliyo tabiki motorda ufak tefek farkliliklari var
              2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

bu arabaya çok yakıyor diyorsanız şimdiden dizellere bakmaya başlayın haha
                2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox

Yorum

İşleniyor...
                X