Ynt: Soğutucu az Soğutucu koy... Gecem zehir oldu...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Soğutucu az Soğutucu koy... Gecem zehir oldu...
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: yemre55Orjinal yazı sahibi: tornadoArkadaşlar,soğutma sıvısı nedir,nereden koyulur,bilgi verir misiniz? Cahilliğin gözü kör olsun.2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Sıvı dediği su ya da antifiriz. Antifirizin de pembe olanı makbulmüş. çok soğuk havalarda işe yarar diye düşünmemek gerek. bir usta motorda kireçlenme yapmaz, daha yararlı demişti antifiriz için.Renault!!!
Yorum
-
Shell marka antifiriz açık mavi renkte.
Üzerinde yazan şey şu şekilde.
-18 dereceye kadar motor koruması için 1 birim antifirizi 2 birim suyla karıştırınız.
-38 dereceye kadar motor koruması için 1 birim antifirizi 1 birim suyla karıştırınız.
Bu ürün saf suyla seyreltilmelidir. Kışın donmaya, yazın aşırı ısınmaya ve yaşlı araçlarda ise korozyonu önler.
Her 2 yılda bir yada 30,000 km'de bir yada imalatçının kullanım klavuzuna göre antifirizi değiştiriniz.2012 - 1.4 Turbo Edition Elegance + Yeni Stil Paketi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ferhanaltunelgeçmiş olsun yunus emre kardeşim,allah beterinden saklasın,sevgilerimle
Bizim araçlar da pembe sıvı antifiriz oluyor neden pembe onu bilmiyorum
Tekrar herkese çok teşekkür ederim....
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yemre55Orjinal yazı sahibi: ferhanaltunelgeçmiş olsun yunus emre kardeşim,allah beterinden saklasın,sevgilerimle
Tekrar herkese çok teşekkür ederim....2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SufyOrjinal yazı sahibi: yemre55Orjinal yazı sahibi: ferhanaltunelgeçmiş olsun yunus emre kardeşim,allah beterinden saklasın,sevgilerimle
Tekrar herkese çok teşekkür ederim....
Yorum
Yorum