Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Soğutucu az Soğutucu koy... Gecem zehir oldu...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Soğutucu az Soğutucu koy... Gecem zehir oldu...

tekrar gecmis olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Gecmis olsun,onemli birşey yoktur insallah

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yemre55
        Bugün arabaya bindiğimde araçta bu ikazı gördüm ve petrole gittim, su koyarken antifiriz de ekledik 10 km sonra araba su kaynattı çektim kenara tekrar su koydum normale döndü Fakat biraz gittikten sonra yine dumanlar çıkmaya başladı. Fatih abimin sayesinde arabayı çektirdik. Şuan Odağın Bahçesinde yatıyor İnşallah conta yakmamıştır dua ediyorum. İş yemeği gidemedim zehir oldu gece siz siz olun bu uyarıyı görünce su koyma işini ehline yaptırın.
        benim arabada soğutucu az soğutucu koy uyarısı vermişti oto yıkamacıda araca su ilave ettikten sonra araç 10 km sonra su kaynatmıştı...sonradan tekrar su ilave edip kapağı bastırarak sıkıca kapattım ve devam ettim ...meğer kapağı sıkıca bastırarak kapatmak gerekiyormuş...

izmir bir şehir değil,bir yaşam tarzıdır

Yorum

bende de cıktı o uyarı ekledim uyarı bi süre sonra tekrar cıktı parkedince yere su damladıgını farkettim, kapagın ordan kacırıyodu, ekledim bastırarak kapattım sorun olmadı
          Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Bende bu uyarı çok uzun süredir çıkıyordu ve bende nedense bu uzun süre hiç sallamadım, hiç bir sıkıntı da çıkmadı.

Ama dün sonunda habire çıkan yazıdan sıkılıp, kaputu açtım ve antifriz ekledim. Yalnız kafama takıldı.

Antifriz koyduğum yerde kırmızı bir sıvı vardı. Ben mavi renk antifriz ekledim. Bir de ben suyla karıştırmadım, boşalttım antifriz kutusunu olduğu gibi.

Acaba yanlış bir şey yapmış olabilir miyim? Kafama takıldı,aracı da çalıştırmadım dünden beri bu arada.
            Opel Insignia 1.4 140HP Edition Elegance  - 2012
            VW Touareg 3.0 V6 TDI Bluemotion - 2013

Yorum

Arkadaşlar Bizim araçların Motor soğutma için kullanılan tankın göstergeleri normal ise kesinlikle ekleme yapmayın farklı sıvılar koymayın bizim ülkemizdeçok fazla -30 dereceler görmüyoruz bu yüzdende antifirize ihtiyacıda fazla olmuyor zaten
              araç içindeki soğutma haznesi fabrikada ve servislerden antifriz ile doludur bu yüzden sizlerin takviyesine gerek yok

Yorum

Her keze çok teşekkkür ederim ilgisi için.

Benim su haznesinin kapağı biraz sıkıntılı galiba çünkü sıkıştırınca tekrar atıyor yarın sonuç belli olacak...

Bu arada Fatih abinin dediği gibi üretimden çıktıktan sonra antifiriz ilave ediyorlarmış.

Yorum

geçmiş olsun kardeşim , önemli bir şey değildir de çözülür inşallah en kısa zamanda..
                  www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Yunus, içini rahat tut Allah'ın izniyle çabuk mudahale etmişsiniz, bişey çıkmaz ama
                    sana bu olay bundan sonraki araç kullanmaların için uyarı olabilir makaslara dikkat.
                    Gemiş olsun...

Yorum

Ayni problem bendede oldu .bahcelievlerden cevizlibaga kadar 6 lt Su bitti.fakat araca bakildi test yapildi Su izi yok borularda problem yok hicbirsey bulunamadi.yazinda olmustu gene bulunamadi.fakat 3 ay kullandim yazin goturdukden sonra hicbirsey yoktu sonra gene Ayni sey oldu ve kendiliginden Su eksiltme olayi durdu(3 4 defa doldurdum Ayni gun icinde) arac dalga geciyor resmen.
                      2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
                      yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

Geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda sorun çözülür...
                        Vazgeçme! Erteleme! Üşenme!

Yorum

Termostatlı kapaksa ve bu kapak bozuksa su eksiltebilir. Yani sadece kapak değişimiyle bu sıkıntıdan kurtulmak mümkün olabilir.
                          2014 BMW 320d

Yorum

Önemli olan su eksilttikten sonra ne kadar yol aldığınız çünkü motor bu durumda soğutma yapamadığı için aşırı ısınma gösterip contaya, üst kapağa ve silindirlere zarar verebilir. Kramaj gibi bir şey diyorlar hatta bu duruma. İnşallah sizde böyle bir durum olmamıştır. Benim araç geldiğinde pembe antifiriz vardı içinde fabrikadan. tekrar geçmiş olsun.
                            Renault!!!

Yorum

Arkadaşlar;
                              Sorun Kapaktaymış
                              Sorun Çözülmüş
                              Motorda Sorun yokmuş

Son bilgiler bu şekilde

Tekrar Geçmiş olsun Yunus

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                                Arkadaşlar;
                                Sorun Kapaktaymış
                                Sorun Çözülmüş
                                Motorda Sorun yokmuş

Son bilgiler bu şekilde

Tekrar Geçmiş olsun Yunus

kardeşim geçmiş olsun
                                allahtan fazla birşey çıkmamış
                                [center]
                                İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Yorum

İşleniyor...
                                X