Bugün arabaya bindiğimde araçta bu ikazı gördüm ve petrole gittim, su koyarken antifiriz de ekledik 10 km sonra araba su kaynattı çektim kenara tekrar su koydum normale döndü Fakat biraz gittikten sonra yine dumanlar çıkmaya başladı. Fatih abimin sayesinde arabayı çektirdik. Şuan Odağın Bahçesinde yatıyor İnşallah conta yakmamıştır dua ediyorum. İş yemeği gidemedim zehir oldu gece siz siz olun bu uyarıyı görünce su koyma işini ehline yaptırın.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Soğutucu az Soğutucu koy... Gecem zehir oldu...
Collapse
X
-
Ynt: Soğutucu az Soğutucu koy... Gecem zehir oldu...
Geçmiş olsun. Çok üzüldüm gerçekten.
Ben daha önce Chevrolet Kalos aracımda termostat giriş hortumu patlatmıştım.
Duman (Yani su buharı) çıktığını görünce hemen durmuştum.
Sonra çekici ile çekmiştik.
Servisteki yetkili aracı susuz çok sürmediğim için kapak konusunda sıkıntı çıkmayacağını söylemişti.
Nitekim çıkmadı.
Sizde farkedip çekmişsiniz kenara anladığım kadarı ile.
Umarım sorun çıkmaz.Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013
-
Orjinal yazı sahibi: BRKGeçmiş olsun. Çok üzüldüm gerçekten.
Ben daha önce Chevrolet Kalos aracımda termostat giriş hortumu patlatmıştım.
Duman (Yani su buharı) çıktığını görünce hemen durmuştum.
Sonra çekici ile çekmiştik.
Servisteki yetkili aracı susuz çok sürmediğim için kapak konusunda sıkıntı çıkmayacağını söylemişti.
Nitekim çıkmadı.
Sizde farkedip çekmişsiniz kenara anladığım kadarı ile.
Umarım sorun çıkmaz.
Yorum
-
Abicim tekrardan gecmis olsun bencede hortumlardan biri pstlamistir sicak soguk oldugundan insallah baska bisey cikmaz
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kdristnblAbicim tekrardan gecmis olsun bencede hortumlardan biri pstlamistir sicak soguk oldugundan insallah baska bisey cikmaz
Orjinal yazı sahibi: ygtylmzAbi cok buyuk gecmis olsn sifir arabada boyle bi ariza cikmasi cok buyuk talihsizlik
Yorum
-
Arabaya ne kadar su koydunuz, ne kadar antifriz koydunuz?
Birde 2012 model arabanın suyu nasıl eksiliyor ki hayret. Boru patlatmış olsa bile 2012 modelde boru patlaması çok enteresan. Hava çok soğuk deseniz içinde zaten antifriz vardır patlamaz. Yılın ilk soğuk mevsiminde sıcak soğuktan da boru patlarsa yakalım bu insigniaları daha iyi.2012 - 1.4 Turbo Edition Elegance + Yeni Stil Paketi
Yorum
-
İyi dilekleri için herkeze teşekkür ederim inş önemli bir şey çıkmaz diye düşünüyorum biraz araştırma yaptım beyaz
-duman yoktu
-tekleme yoktu
-motor yağında beyazlık yoktu
conta yaksa tam tersi olurmuş ...
Yorum
Yorum