Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Motorla İlgili Teknik Sorundan Ötürü Servise Çağrılma!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Motorla İlgili Teknik Sorundan Ötürü Servise Çağrılma!!!

Forumdaki bütün herkese hayırlı günler işlerinde bol kazançlar diliyorum.. 3-4 Gün kadar önce Odak Topkapı'dan bir telefon aldım ve aracın motoruyla alakalı teknik bir sorun olduğunu, fabrikanın göndereceği materyallerle bu problemi halledeceklerini söylediler ve bugün için bana randevu vermişlerdi ancak dün tekrar aradıklarında randevuyu daha ileri bir tarihe ertelediklerini , fabrikadan beklenen materyallerin gelmesiyle servise gelmem için çağıracaklarını ilettiler, kendilerine teşekkür ederim alakalarından ötürü... Benim burada merak ettiğim telefonda konuştuğum bayan,teknik bir sorundan ötürü motorda herhangi bir anda güç kaybı yaşayabilirsiniz bunu gidermek adına aracınızı sevise çağırıyoruz demişti.. Bu teknik konuyla alakalı bir bilgisi olan varmı ve bu konudan ötürü servise davet edilen arkadaşlarımız oldumu??

Ynt: Motorla İlgili Teknik Sorundan Ötürü Servise Çağrılma!!!

Mutlaka yaptırın ihmal etmeyin

Bazen fabrika araçla ilgili güncellemeler yapabiliyor hem yazılımsal hemde donanımsal olabiliyor ECM Güncellemesi dir büyük bir ihtimalle

Bu güncellemeler motor seri nosuna göre bu güncellemeler yapılıyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
      Mutlaka yaptırın ihmal etmeyin

Bazen fabrika araçla ilgili güncellemeler yapabiliyor hem yazılımsal hemde donanımsal olabiliyor ECM Güncellemesi dir büyük bir ihtimalle

Bu güncellemeler motor seri nosuna göre bu güncellemeler yapılıyor
      Tekrar davet ettiklerinde mutlaka gidicem Fatih Bey teşekkür ederim cevabınız için..

Yorum

Aracımı aldıktan 10-15 gün sonra yazılım güncellemesi için benim aracıda servise çağırmışlardı.
        Yazılımın da araca özel olduğu söylenmişti.Sanırım sizinki de materyalden ziyade yazılımdır.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tozse
          Aracımı aldıktan 10-15 gün sonra yazılım güncellemesi için benim aracıda servise çağırmışlardı.
          Yazılımın da araca özel olduğu söylenmişti.Sanırım sizinki de materyalden ziyade yazılımdır.
          Evet söylemiş olduğunuz gibidir,yazılımla alakalıdır,pek teknik konular hakkında bir bilgim olmadığı için ben parçayla ilgilidir dye düşünüodum..Teşekkür ederim cevabınız için..

Yorum

Dün de toyota bizim ufaklığı servise çağırdı.
            Cam elektronik parçaları ile ilgili bir parça değiştirileceği söylendi.
            Ilgilenilmesi çok güzel.
            Sizin için iyi birşey bence.
            Hiç umurlarında olmayadabilirdi. O zaman daha kötü.
            Takdir ettim bir kez daha Opel'i
            Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
            Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013

Yorum

İşleniyor...
            X