Bizim araçlara talkılabilen araç kör nokta uyarı sistemi varmı; bu konuda bilgisi olanların yardımını rica ediyorum...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
araç kör nokta uyarı sistemi hk.
Collapse
X
-
Ynt: araç kör nokta uyarı sistemi hk.
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09bizim araçlarda kör nokta oldukça fazla, şerit değiştirirken dikkatli olsun, aynadan baktığınızda yanınızda bi araç yokmuş gibi gözüksede her an yanınızda size korna çalan biri olabilir...Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Var , kardeşimin arkadaşı eski kasa edition insignia sını yeni kasa opc yapmış, farlar tampon vs birde 6 tane kamera koymuş aynaların altından kör nokta var sanırım odak dinamycs yapıyor, Çağrı ile konuşuşun bi derim
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Dünde ben sağa sinyal verip usulca geçeyim derken son gaz kamyonet sıyırdı geçti. Koca kamyoneti görmediğimemi yanayım yoksa kamyonetin sağ şeritten o hızda gelişinemi bilemedim.Insignia 2015 1.6 SIDI AT Cosmo (41GN584)
Yorum
Yorum