Duyuru

Collapse
No announcement yet.

araç kör nokta uyarı sistemi hk.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• araç kör nokta uyarı sistemi hk.

Bizim araçlara talkılabilen araç kör nokta uyarı sistemi varmı; bu konuda bilgisi olanların yardımını rica ediyorum...

2.0lt CDTI Bi-Turbo Ecotec 195 HP Cosmo Otomatik vites

Ynt: araç kör nokta uyarı sistemi hk.

Abi yagisli havalarda benim aynanin yarisi bilgidin camur oluyor varsa yapilabilecek birsey bu sistemde bende varim
    2014 b8 passat 1.6 tdi dsg highline navi&hayalet gosterge

Yorum

bizim araçlarda kör nokta oldukça fazla, şerit değiştirirken dikkatli olsun, aynadan baktığınızda yanınızda bi araç yokmuş gibi gözüksede her an yanınızda size korna çalan biri olabilir...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
        bizim araçlarda kör nokta oldukça fazla, şerit değiştirirken dikkatli olsun, aynadan baktığınızda yanınızda bi araç yokmuş gibi gözüksede her an yanınızda size korna çalan biri olabilir...
        aynene heleki passat sonra cok zor alıştım bu aynalara
        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Sanirim yok boyle birsey? Opel turkiyeyi arayip
          Sordum ve sonradan kendilerinin takamayagini soyledi

Yorum

Var , kardeşimin arkadaşı eski kasa edition insignia sını yeni kasa opc yapmış, farlar tampon vs birde 6 tane kamera koymuş aynaların altından kör nokta var sanırım odak dinamycs yapıyor, Çağrı ile konuşuşun bi derim

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
            Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Dünde ben sağa sinyal verip usulca geçeyim derken son gaz kamyonet sıyırdı geçti. Koca kamyoneti görmediğimemi yanayım yoksa kamyonetin sağ şeritten o hızda gelişinemi bilemedim.
              Insignia 2015 1.6 SIDI AT Cosmo (41GN584)

Yorum

Takipteyim
                2016 - İNSİGNİA - SPORT + STİL PAKET - BEYAZ

Yorum

İşleniyor...
                X