Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kar Çorapı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Kar Çorapı

bugun siparişini verdim.. ani durumlarda bagajda dursun diye. deneyip göreceğiz. tek başına bu kesinlikle yeterli ve uzun ömürlü olmaz.bunun yanına kar paleti alacağım. önce bunu sipariş vereyim dedim. ısparta da hava bozuk sabaha kar bekliyorum...

http://urun.gittigidiyor.com/garaj/s...80-in-71150692
    2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

Bu çorabı işyerinde kullanan arkadaşlarım var. Karda yol tutuş olarak çok başarılıdır, ne alaka diyor insan ilk duyuşta hatta görünce. Fakat kullanımı kayda değer. Uludağa bu çorapları kullanarak çıktıklarını biliyorum.

Handikapı ise kar olmayan normal yolda çok çabuk ve kolayca deforme olması. Zor günde kullanmak üzere kenarda tutmak ya da sağlam kar yağdığı zamanlarda kullanılmak üzere tercih edilebilir.
      Opel Insignia 1.4 140HP Edition Elegance  - 2012
      VW Touareg 3.0 V6 TDI Bluemotion - 2013

Yorum

Bu plastık paletler hakkında bilgisi olan varmı aksam almayı dusunuyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ekemenli
          bugun siparişini verdim.. ani durumlarda bagajda dursun diye. deneyip göreceğiz. tek başına bu kesinlikle yeterli ve uzun ömürlü olmaz.bunun yanına kar paleti alacağım. önce bunu sipariş vereyim dedim. ısparta da hava bozuk sabaha kar bekliyorum...

bende aldım aynı üründen aynı siteden ama 69 tl 'ye aldım.yarın elimde olacak deneyip görecez bakalım nasıl bir çorapmış
          2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
          2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
            Orjinal yazı sahibi: ekemenli

bende aldım aynı üründen aynı siteden ama 69 tl 'ye aldım.yarın elimde olacak deneyip görecez bakalım nasıl bir çorapmış
            evet ya gördüm ben aldıktan sonra 69 a da gördüm. işe yarasında 3-5 e bakmıcam...
            2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

Yine kar yine zincir derdi, ugraşması zor oldugu için basit ve kullanışlı cözümler iyi olurdu..

bu üründen alan oldumu hic youtube deki görüntüler iyi ama türkiyemin güzel yollarında dayanırmı

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...9926035/detay/
              http://www.hepsiburada.com/liste/tak...oryId=20024790

Yorum

Volkanım almıştı iyi akibeti iyi olmadı.. iş görüyor ama sert zeminde kaçıyor jartiyer kaçınca nasılsa öle işte :P
                2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                [center]

Yorum

önceden okula giderken yerler çok buzlu olduğunda kaymiyim diye ayakkabımın üstüne çorap giymiştim, herkez kaya kaya giderken ben çok rahat yürüyebiliyodum bundada mantık aynı bence tek fark 1600 kg a ne kadar dayanabilir şimdi biraz daha geliştirmişler sanırım bu ürünü, bence aracını her zaman kullanmak zorunda olanların bagajında bulunması gereken bi ürün..
                  İNSİGNİA'sız

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ibrahim43
                    önceden okula giderken yerler çok buzlu olduğunda kaymiyim diye ayakkabımın üstüne çorap giymiştim, herkez kaya kaya giderken ben çok rahat yürüyebiliyodum bundada mantık aynı bence tek fark 1600 kg a ne kadar dayanabilir şimdi biraz daha geliştirmişler sanırım bu ürünü, bence aracını her zaman kullanmak zorunda olanların bagajında bulunması gereken bi ürün..
                    Orjinal yazı sahibi: Sufy
                    Volkanım almıştı iyi akibeti iyi olmadı.. iş görüyor ama sert zeminde kaçıyor jartiyer kaçınca nasılsa öle işte :P
                    kar çorabınıdan bahsetmedim... son attıgım linklerdeki plastik şeritler...

Yorum

Az kollu jantlarda kayma yaptığını ve jantta iz bıraktığını okuyup almaktan vazgeçmiştim önceki yıllarda. Kilit sistemi de hoşuma gitmemişti. Güneşli Metro'ya gelmişti eskiden, hala var mı bilmiyorum. Bilginize...
                      2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

İşleniyor...
                      X