Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sombo Japon Sigorta

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• sombo Japon Sigorta

Sevgili Arkadaşlarım Merhabalar!
    Benim sürmelinin kasko ve sigorta zamanı gelmişti. bende sigortacımdan teklif istedim. ve gözlerime ve kulaklarıma inanamadım. gelen teklifler çok uçuktu. hatta geçen sene 1005 lira verip kasko yaptırdığım groupama bile 2400 lira teklif verdi. sigortacım şirketlerin çok zam yaptıkalarını söyledi. bu arada trafik sigortası da en uygun 308 lira teklif alabildim. tam anlamıyla şoktaydım ki: sigotacım öğretmen olmamın avantajı ile SOMBO JAPON isimli bir şirketten 1000 lira civarında bir teklif kopardı. poliçeyi incelemedim daha ama arkadaşım muafiyetlerin olmadığı bir poliçe dedi.
    siz ne dersiniz arkadaşlar. sitesinden baktım, şirketin , odak'la anlaşması var. amaanlaşmalı servisler listesindeki adres (odak için) zeytinburnu olarak geçiyor.
    evet onay vermeden önce değerli fikirleriniz için çok az zamanım var..
    MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Ynt: sombo Japon Sigorta

bende bu sene 680 tl ye groupama sigortadan yaptırdım .geçen sene 526 tl idi baya bir zam gelmiş.trafik sigortası ankara plakalı aracım için 280 tl tuttu.11.11.2012 tarihinde yapıldılar.
    ama sigortacım baya bir zam geldiğinden hatta groupamanın trafik sigortam için 440 tl fiyat verdiğinden bahsetmişti.trafik sigortamı euro sigortadan yaptırdım.
    2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
    2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Sigortacımın cümlesini aynen aktarıyorum: "Sigorta şirketleri zarar ettiklerinden dolayı, bu sene epey yüksek fiyat verecekler."
      Ayrıca hasarı olan araçlara daha da yüksek fiyat verecekler. Örnek Aracın değeri 20.000 TL'lik kamyonet. Ticari olduğu için verdikleri teklif 13.000 TL blink
      Ama aracın yıl içinde 4-5 tane hasarı var...

Bence indirimli kasko bulduysanız yaptırın hocam
      2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

teşekkürler...
        MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

en son martta axa kasko ya 950 ye yaptırdım...

Yorum

Daha dün aksigorta ya 860,- e yaptırdım full kaskoyu ( geçen sene 740,- tı galiba ) hasarsızlık v.s. Ye rağmen bayağı artmış

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
            Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Ynt: sompo Japon Sigorta

Evet sigortacılar zararda.
              Ancak fiyatlar artık yaşa (TC Kimlik No bu yüzden isteniyor ) ve şehirlere göre değişiyor. cool
              Dolayısıyla bir İstanbul fiyatı ile bir Trabzon fiyatı bir olmuyor.
              Tüzel Kişilerin ( Şirketlerin ) Trafik Poliçeleri de Özel Kişilerden daha pahalı.
              Eskiden bir hasar yaptığınızda Hasarsızlık İndirimini kaybederdiniz.
              Şimdilerde ise Sürprim uygulanıyor. Yani benden gitsin de kurtulayım politikası.
              Ve Hasarlarınız Tramer Sisteminde takip ediliyor. Eskiden yeni bir şirkete gittiğinizde etkilenmezdiniz.
              Şimdi yeni şirkete gitseniz dahi onlar da sürprim uyguluyor.
              Ben dikkatli sürücüyüm diyorsanız bu sistemin içinde biraz daha şanslısınız.

Özelden mesaj atarsanız elimden geldiğince yardımcı olurum.

Yorum

İşleniyor...
              X