Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Selam arkadslar Priz taktırabiliyormuyuz araca

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Selam arkadslar Priz taktırabiliyormuyuz araca

Arkadaslar araca priz taktırabilirmiyiz bazılarında varmış herlde fabrikasyon.taktıran varmı memnunmu sevgiler

Ynt: Selam arkadslar Priz taktırabiliyormuyuz araca

Kardeşim araçta priz yoksa sonradan takılamıyor. Benim ilk aracımda vardı, şuanki aracımda yok.. Öyle tuhaf bir şey..
    *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

yaptırılabilir tabiki , Fatih abi taktırmıştı aracına , 220ye kadar kaldırabiliyo çok rahat , kendisi bilgi verir sanırım detaylı..
      www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mstfkls
        yaptırılabilir tabiki , Fatih abi taktırmıştı aracına , 220ye kadar kaldırabiliyo çok rahat , kendisi bilgi verir sanırım detaylı..
        yok öyle birşey sonradan taktırılamıyor Kardeşim, insanları yanlışa yöneltme
        varsa vardır yoksa yoktur.. Opel GM' in keyfine kalmışız maalesef
        *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Anlaşılan kimse emin değil odak a sormak lazım

Yorum

Sonradan takılabiliyor. Bunun için 1 adet orta konsola girebilecek büyüklükte 400 w civarında invertere ve 1 adet orjinal prize ihtiyacınız var. İnverter çıkışını prize bağlıyorsunuz oluyor bitiyor.
            Eski sayfalara bakarsanız Fatih nasıl yapıldığını detaylı yazmıştı.

http://www.insigniateam.com/forum/in...p?topic=1148.0
            2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: whiteagle
              Orjinal yazı sahibi: mstfkls
              yok öyle birşey sonradan taktırılamıyor Kardeşim, insanları yanlışa yöneltme
              varsa vardır yoksa yoktur.. Opel GM' in keyfine kalmışız maalesef
              oluyo diyorum Ahmedim , niye üzüyosun beni böyle araştırmadan , şahine bile takılır insigniaya niye takılmasın
              www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Saolun beyler yarın odak a uğrarım

Yorum

Arkadaşlar gerekli bilgiyi vermişler gerçi ama bende araziye çıkan bir mühendis arkadaşımda görmüştüm.
                  Bazı oem markaların direk çakmağa takılan inverter prizleri var. Marka hatırlamıyorum ama eğer geçici hir ihtiyaç ise bunu da düşünebilirsiniz.
                  Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
                  Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013

Yorum

zaten benim aracta yspilan uygulamada ayni sekilde arka taraftaki cakmak cikisina baglandi ve simdiye kadar sorun yasamadim tek dikkat edilecek konu taktiginiz inverterin kapasitesini asan cihazlari kullanmamak

diyelim cihaziniz 150w siz taktin 2000w su isiticisi bu sorun cikarir

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Çakmak soketinden 12V'u alıp 220 'ye çeviren adaptörler var. Bir arkadaşım bana hediye etmişti bagajda geziyor daha kullanmak nasip olmadı.

1.4 Beyaz 18" Sunroof
                      Navigasyon DVD
                      46KT880

Yorum

Beyler bugun odak ı aradım haberleri bile yok sistemden kaç kişiyle görüştüm az once biri aradı oda katalokta bi parça var herlde o takılcak oda 500 tl fln dedi.fatıh beye takmıssınız dedim sizin verdiğiniz fiyatın yarısı bile tutmuyor adamların haberleri yok anlaşılan

Yorum

12 v 220v çeviren aletleri kullandınızmı peki iş gorurmu

Yorum

Fatih abi inverteri kendinimi aldın ???

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sefa3434
                              Beyler bugun odak ı aradım haberleri bile yok sistemden kaç kişiyle görüştüm az once biri aradı oda katalokta bi parça var herlde o takılcak oda 500 tl fln dedi.fatıh beye takmıssınız dedim sizin verdiğiniz fiyatın yarısı bile tutmuyor adamların haberleri yok anlaşılan
                              Merhaba,

Haberleri olmayan adamlar olarak size yardımcı olmaya çalışıyım
                              Siz Bayrampaşa ile görüşmüşsünüz sanırım, konuyu bize bildirdiler, ben sizi arayıp tam isteğinizi öğrendim hatırlarsınız.
                              Yedek parçadan bilgi almak için öğle tatilinin bitmesini beklerken Yedek Parça'dan Muharrem Bey ile görüşmüşsünüz.

Kendisinin Fatih Bey'in aracını ve yapılan işlemleri bilmemesi doğaldır, çünkü kendisi hem yedek parçacı hemde işlemler başka bir serviste yapılmış.
                              Muharrem Bey size Opel'in orjinal inverter fiyatını söyledi.
                              Ancak önceki mesajlarda Gökhan Bey'in eklediği linkte de görüldüğü gibi Fatih Bey'de inverter zaten vardı bu yüzden daha uygun bir maliyetle işlemi tamamladı.

Yorum

İşleniyor...
                              X