Arkadaslar araca priz taktırabilirmiyiz bazılarında varmış herlde fabrikasyon.taktıran varmı memnunmu sevgiler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Selam arkadslar Priz taktırabiliyormuyuz araca
Collapse
X
-
Ynt: Selam arkadslar Priz taktırabiliyormuyuz araca
Kardeşim araçta priz yoksa sonradan takılamıyor. Benim ilk aracımda vardı, şuanki aracımda yok.. Öyle tuhaf bir şey..*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg
BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp
-
Orjinal yazı sahibi: mstfklsyaptırılabilir tabiki , Fatih abi taktırmıştı aracına , 220ye kadar kaldırabiliyo çok rahat , kendisi bilgi verir sanırım detaylı..
varsa vardır yoksa yoktur.. Opel GM' in keyfine kalmışız maalesef*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg
BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp
Yorum
-
Sonradan takılabiliyor. Bunun için 1 adet orta konsola girebilecek büyüklükte 400 w civarında invertere ve 1 adet orjinal prize ihtiyacınız var. İnverter çıkışını prize bağlıyorsunuz oluyor bitiyor.
Eski sayfalara bakarsanız Fatih nasıl yapıldığını detaylı yazmıştı.
http://www.insigniateam.com/forum/in...p?topic=1148.02015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: whiteagleOrjinal yazı sahibi: mstfklsyaptırılabilir tabiki , Fatih abi taktırmıştı aracına , 220ye kadar kaldırabiliyo çok rahat , kendisi bilgi verir sanırım detaylı..
varsa vardır yoksa yoktur.. Opel GM' in keyfine kalmışız maalesefwww.facebook.com/mstfkls
Yorum
-
Arkadaşlar gerekli bilgiyi vermişler gerçi ama bende araziye çıkan bir mühendis arkadaşımda görmüştüm.
Bazı oem markaların direk çakmağa takılan inverter prizleri var. Marka hatırlamıyorum ama eğer geçici hir ihtiyaç ise bunu da düşünebilirsiniz.Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013
Yorum
-
zaten benim aracta yspilan uygulamada ayni sekilde arka taraftaki cakmak cikisina baglandi ve simdiye kadar sorun yasamadim tek dikkat edilecek konu taktiginiz inverterin kapasitesini asan cihazlari kullanmamak
diyelim cihaziniz 150w siz taktin 2000w su isiticisi bu sorun cikarir
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Beyler bugun odak ı aradım haberleri bile yok sistemden kaç kişiyle görüştüm az once biri aradı oda katalokta bi parça var herlde o takılcak oda 500 tl fln dedi.fatıh beye takmıssınız dedim sizin verdiğiniz fiyatın yarısı bile tutmuyor adamların haberleri yok anlaşılan
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Sefa3434Beyler bugun odak ı aradım haberleri bile yok sistemden kaç kişiyle görüştüm az once biri aradı oda katalokta bi parça var herlde o takılcak oda 500 tl fln dedi.fatıh beye takmıssınız dedim sizin verdiğiniz fiyatın yarısı bile tutmuyor adamların haberleri yok anlaşılan
Haberleri olmayan adamlar olarak size yardımcı olmaya çalışıyım
Siz Bayrampaşa ile görüşmüşsünüz sanırım, konuyu bize bildirdiler, ben sizi arayıp tam isteğinizi öğrendim hatırlarsınız.
Yedek parçadan bilgi almak için öğle tatilinin bitmesini beklerken Yedek Parça'dan Muharrem Bey ile görüşmüşsünüz.
Kendisinin Fatih Bey'in aracını ve yapılan işlemleri bilmemesi doğaldır, çünkü kendisi hem yedek parçacı hemde işlemler başka bir serviste yapılmış.
Muharrem Bey size Opel'in orjinal inverter fiyatını söyledi.
Ancak önceki mesajlarda Gökhan Bey'in eklediği linkte de görüldüğü gibi Fatih Bey'de inverter zaten vardı bu yüzden daha uygun bir maliyetle işlemi tamamladı.
Yorum
Yorum