Dün itibariyle aracımı memlekete getirdim yorucu bir yolculuk olsada Arkadaşım yeni bir araç almış fotoğraftaki 211 Hp R56 Araçta downpipe hava filtre kiti var sizce sonuç ne olur ?? ihihi
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sizce Yarış sonucu ne olur ?
Collapse
X
-
Ynt: Sizce Yarış sonucu ne olur ?
Yunus Kendi arabanla karıştırma
Şaka bir tarafa Mini alır gider öyle bir an ayarlamak lazımki 240 da raolling yapma gibi birşey olasa uzunda bir yol olsa o zaman 255 kadar alır gibime geliyor
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yemre55Bulaşma derim Fatih abi gaza getiriyor seni
230 kadar 230 boy fark yersin
11' 1.6 T COSMO 19' JANT + Opc Sinyal Çerçevesi..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXYunus Kendi arabanla karıştırma
Şaka bir tarafa Mini alır gider öyle bir an ayarlamak lazımki 240 da raolling yapma gibi birşey olasa uzunda bir yol olsa o zaman 255 kadar alır gibime geliyor
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXYunus Kendi arabanla karıştırma
Fatih abi 211 Hp R56 Araçta downpipe hava filtre kiti var diyor bence toz yere inmeden yetişirse iyidir
Bu arada ben uzun yol roling felan bunlar beni kesmez trafik olur sa bilirsin beni
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aliorOrjinal yazı sahibi: yemre55Bulaşma derim Fatih abi gaza getiriyor seni
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yemre55Orjinal yazı sahibi: aliorOrjinal yazı sahibi: yemre55Bulaşma derim Fatih abi gaza getiriyor seni
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aliorOrjinal yazı sahibi: yemre55Orjinal yazı sahibi: aliorOrjinal yazı sahibi: yemre55Bulaşma derim Fatih abi gaza getiriyor seni
Yorum
Yorum